29 / 04 / 2024

Akhisar Belediyesi 2016 bütçesi

Akhisar Belediyesi 2016 bütçesi

Akhisar Belediyesi 2015 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 69 milyon lira olarak meclis tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Akhisar Belediyesi 65 milyon TL'ye imarlı arsa satacak! 

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan ticaret ve aktivite alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 65 milyon TL olarak belirtildi.

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek. Kiraya verilecek gayrimenkuller arasında büfe, arsa, konut, dükkan, tarla ve zeytinlik alanları yer alıyor.

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Akhisar Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Manisa Akhisar Belediyesi, meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda belediyeye ait kiracılardan 15 Nisan 31 Mayıs tarihleri arası kira bedellerini almayacak.

Manisa Akhisar Belediyesi kapatılan dükkanlardan kira almayacak!

Türkiye’de koronavirüsü tehlikesi nedeniyle genelgeyle iş yeri kapatılan esnaf, kira ve birçok giderini ödemede güçlük çekmeye başladı. Manisa’da Akhisar Belediyesi kapatılan belediyeye ait dükkanlardan Nisan ayı kirasını almayacağını belirtti...

Manisa Akhisar'da 4 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Akhisar Belediyesi, Manisa Akhisar Reşatbey mahallesinde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 10 Eylül'de gerçekleştirilecek.

İBB, 5 metro hattının yapım ihalelerini tamamladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2016'da ön yeterlilik ihalesine çıktığı 6 metro hattının elektro-mekanik işlerinin yapım ihalelerini biri dışında tamamladı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Trabzon Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen meclis toplantısında kabul edildi. Toplantıda 2016 faaliyetleri de masaya yatırıldı.

İşte Kaynarca-Tuzla Metrosunun yeni istasyonları!

Pendik Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda Kaynarca-Tuzla Metrosu da masaya yatırıldı.

Altınok Öz: Yunus Mahallesi bu planla dönüşmez!

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Tuzla Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Tuzla Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada 2019’da vaatlerimizin yüzde 100’ünü gerçekleştireceğiz." dedi

Akhisar Belediyesi 2016 bütçesi Haberi

Akhisar Belediyesi 2016 bütçesi

Akhisar Belediyesi 2015 Yılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Salih Hızlı Başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirdi. 3 gündem maddesinin bulunduğu mecliste ilk olarak Hesap İşleri Müdürü Yusuf Girgin Akhisar Belediyesi 2016 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesini ve ikinci maddede ise Akhisar Gelir Müdürü Bekir Koyun 2016 Mali Yılı Gelir Tarifesi'ni meclise sundu ve 2 madde de oy birliği ile kabul edildi. Akhisar Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 69 milyon lira olarak meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde ise imar evrakları da oy birliği ile kabul edildi. 1 Kasım erken seçimin hayırlı olmasını dileyen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; "Bu seçimin Akhisarımıza ve ülkemize ve bizim coğrafyamıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız İbrahim Uğurlu...