05 / 05 / 2024

Akhisar Belediyesi İmar Komisyonu üye seçimi

Akhisar Belediyesi İmar Komisyonu üye seçimi

Akhisar Belediyesi İmar Komisyonu üyeliklerine Aydın Coşkun, Lütfi Akdağ, Arif Oruntaş, Hüseyin Eryüksel ve Necati İniş seçildi. Sağlık Komisyonu Üyeliklerine Hamdi Kumova, İsmail Seyrek, Halil Aktaş, Şemsi Okur ve Gülşah Çorukman seçildi.

Akhisar Belediyesi 65 milyon TL'ye imarlı arsa satacak! 

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan ticaret ve aktivite alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 65 milyon TL olarak belirtildi.

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek. Kiraya verilecek gayrimenkuller arasında büfe, arsa, konut, dükkan, tarla ve zeytinlik alanları yer alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akhisar Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Manisa Akhisar Belediyesi, meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda belediyeye ait kiracılardan 15 Nisan 31 Mayıs tarihleri arası kira bedellerini almayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Akhisar Belediyesi İmar Komisyonu üye seçimi Haberi

Akhisar Belediyesi İmar Komisyonu üye seçimi

Akhisar Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı belediye meclis salonunda yapıldı.


Nisan ayı olağan meclis toplantısının birinci gündem maddesinde Belediye Meclis Başkan Vekili ve Katip üyeliklerinin seçiminde CHP Grup Başkan Vekili Aydın Coşkun Belediye Meclis Başkan Vekili ve Ali Sevgil yedek oldu. Meclis Katipliğine ise asil Cem Doğan ve Caner Yılmaz ile yedek üyeliklere ise Aynur Üngün ve İbrahim Kaya seçildi.


İkinci gündem maddesinde ise üç adet encümen üyesi seçimi yapıldı. Encümen üyeliklerine 29 oyla Mehmet Taşer, 26 oyla Hamdi Kumova ve 25 oyla İrfan Korkmaz seçildi.


İHTİSAS KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Gündemin üçüncü maddesinde Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliklerine Fatih Mehmet Füzün, İbrahim Kaya, Ali Sevgil, Aynur Üngün ve Leyla Özkan seçildi. İmar Komisyonu üyeliklerine Aydın Coşkun, Lütfi Akdağ, Arif Oruntaş, Hüseyin Eryüksel...