29 / 04 / 2024

Akhisar Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Akhisar Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Akhisar Belediyesi 2015 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 69 milyon lira olarak meclis tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Manisa Akhisar'a yeni yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetimi, Akhisar Belediyesi’ni ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesinin Akhisar ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı projelerin görüşüldüğü ziyarette, işbirliği mesajları verildi.

İskenderun Nihal Atakaş Cami inşaatında son durum!

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediyesinin 2016 yılı projeleri kapsamında yer alan Sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatını inceledi.

Kocaeli Büyükşehir'in 2016 bütçesinde aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılının son toplantısını Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda Büyükşehir ve 12 ilçe belediyesinin 2016 yılı bütçeleri kabul edildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 Bütçesi 750 milyon TL!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı üçüncü oturumu Ahmet Edip Uğur başkanlığında gerçekleştirildi. Kasım ayının üçüncü toplantısında 20 ilçe belediyesinin 2016 yılı mali bütçesi görüşüldü

Akhisar Belediye Meclisi'nin kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Manisa, Akhisar Belediyesi 2015 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 69 milyon lira olarak meclis tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Akhisar Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 69 milyon TL!

Akhisar Belediyesi 2015 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 69 milyon lira olarak meclis tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Düzce Belediyesi 2016 bütçesi meclise geliyor!

Düzce Belediyesinin 2016 yılı bütçesi ve performans programı Belediye Meclisinin Kasım ayı toplantılarına getiriliyor. Bütçe ve Performans programı Meclisin Kasım ayı toplantılarında karara bağlanacak.

Ankara YHT terminali 2016'da hizmete girecek!

Ankara'da yapımına bir süre önce başlanan ve başkenti modern bir yapıyla buluşturacak Yüksek Hızlı Tren Terminali, 2016'da hizmete açılacak. 2023'te taşınacak yolcu sayısının yılda 70 milyon olması bekleniyor.

21 yeni YHT Garı 2016 yılında tamamlanacak!

Ulaşımda yeni alternatif olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) geçtiği illeri de değiştirecek. YHT’nin yolcularına hizmet verecek 21 yeni gar inşa edilecek. 2016 yılında tamamlanacak garların en gözdesi ise Ankara’da olacak.

Yeni Akhisar Köprüsü güvenli hale geliyor!

Yenice Köprülü Kavşağı'ndan, Akhisar, Baykoca ve Huzur mahallelerine sorunsuz trafik akışını sağlayacak olan Akhisar Köprüsü'ne vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla korkuluk yapılıyor.

Gökdeniz Kartal Şubat 2016'da teslim edilecek!

Gülsa inşaat ve Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesi satışa çıktı. Şubat 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje 26 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

EXPO 2016 Antalya'da yatırımları artırıyor!

Ülkemizin düzenleyeceği en büyük organizasyon olan EXPO 2016 Antalya'nın, bölgesel kalkınmaya hız verirken, şehre çok önemli bir cazibe merkezi kazandırması bekleniyor. Öte yandan il ihracatı da önemli bir artış grafiği çiziyor...

Manisa Akhisar TOKİ Konutları'nda 363 lira taksitle 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 128 konutluk Manisa Akhisar Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 1 adet konut satışa sunuluyor. Taksitler 363 liradan başlıyor.

Akhisar Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar Haberi

Akhisar Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Akhisar Belediyesi 2015 Yılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Salih Hızlı Başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirdi. 3 gündem maddesinin bulunduğu mecliste ilk olarak Hesap İşleri Müdürü Yusuf Girgin Akhisar Belediyesi 2016 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesini ve ikinci maddede ise Akhisar Gelir Müdürü Bekir Koyun 2016 Mali Yılı Gelir Tarifesi'ni meclise sundu ve 2 madde de oy birliği ile kabul edildi. Akhisar Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 69 milyon lira olarak meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde ise imar evrakları da oy birliği ile kabul edildi. 1 Kasım erken seçimin hayırlı olmasını dileyen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; "Bu seçimin Akhisarımıza ve ülkemize ve bizim coğrafyamıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız İbrahim Uğurlu...