02 / 05 / 2024

Akhisar Belediyespor ihale

Akhisar Belediyespor ihale

Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor'un stat sorunu çözülme aşamasına geldi, ihaleyi alan firmanın sözleşmeyi imzalamayınca, en düşük fiyatı veren ikinci firma ile sözleşme imzalanması planlanıyor...

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Spor Toto Akhisar Stadyumu Eylül'de tamam!

Akhisar Belediyespor'un maçlarını oynayacağı Spor Toto Akhisar Stadyumu'nun inşaatında çatı katını kapatmak için mebran çalışmaları hızlandı. Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik, statta incelemelerde bulundu.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği ilk 5 sezonda iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor, 2017-2018 sezonundan itibaren rakipleriyle yeni stadında oynayacak.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

2013 yılının Eylül ayında inşaatına başlanan ancak yüklenici firmayla yaşanan sorunlar ile birlikte finansal sıkıntılar nedeniyle yapımı duran Akhisar Stadyumu’nda çalışmalar yeniden başlayacak.

Cengiz Ergün'den Akhisarspor'a tesis müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı’nda Akhisar’a yapılacak projeler ve Akhisar Belediyespor da konuşuldu. Başkan Ergün, kulübe tesis kazandırılması, reklam geliri ve antrenman sahaları konularında gerekli desteği vermeye hazır olduklarının mesajını verdi.

Akyazı Stadı inşaatında çalışan sayısı 3 katına çıkarıldı!

Yapımı devam eden Akyazı Stadı'nın sezonun 7. Haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan maça yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Statta personel sayısı 3 katına çıkarıldı.

İşte Süper Lig'in yeni sezonunda tamamlanacak 4 stat!

Süper Lig''in yeni sezonunda 4 takım yeni stadında ilk kez sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak. Trabzonspor, Adanaspor, Akhisar Belediyespor ve Gaziantepspor, sezon içinde yapımı tamamlanması planlanan yeni statlarında seyircisi önüne çıkmak için gün sayıyor.

Trabzon Akyazı Stadı ne zaman açılacak?

Trabzonspor Stat Müdürü Hüseyin Emin, Akyazı Stadı'nı, Süper Lig'in 7'inci haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi

Akhisar Stadı için yeni ihale yapılacak!

Akhisar Belediye Başkanı Hızlı, "Bir aksilik olmazsa inşallah 10 ya da 15 gün içerisinde yeni ihaleyi yapmayı düşünüyoruz. En büyük arzumuz maçlarımızı Akhisar'da oynamaktır" dedi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini sorun yaratıyor!

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa koşan Manisaspor'un en büyük kabusu Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zemini oldu.

19 Mayıs Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı!

Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor'u yarın karşı karşıya getirecek maça ev sahipliği yapacak Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki hazırlıklar tamamlandı.

Rıza Çakır'dan Manisa 19 Mayıs Stadı zemin açıklaması!

Manisa 19 Mayıs Stadı Müdürü Rıza Çakır, Spor Toto Süper Lig'de 6 Mart Pazar günü yapılacak Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçının Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacağını söyledi.

Akhisar Belediyespor ihale Haberi

Akhisar Belediyespor ihale
SÜPER Lig ekibi Akhisar Belediyespor'un stat sorunu çözülme aşamasına geldi, ihaleyi alan firmanın sözleşmeyi imzalamayınca, en düşük fiyatı veren ikinci firma ile sözleşme imzalanacak. Akhisar Belediye Başkanlığı tarafından 20 Haziran 2013 tarihinde yapılan ihaleyi Cesar inşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından 26 milyon 890 bin TL'ye en düşük teklifi vererek kazanmıştı.
Ancak firma daha sonra sözleşme imzalamaya yanaşmayınca ihale süreci tekrar uzadı. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı ve ihale Komisyon Başkanı Latif Çakmak, ihaleyi kazanan firmayı son kez davet ettiklerini ve sözleşmeye gelmediğini söyledi.
Çakmak, şunları söyledi: "ihale öncesi yatırdığı teminat belediyemizde kalmıştır. Bugün ihale sürecinde en düşük fiyatı veren ikinci firma Hayranoğulları inşaat Taahhüt Limited Şirketini (29 milyon 980 bin TL) davet ettik, inşallah en düşük fiyatı veren ikinci firma ile sözleşme...