28 / 04 / 2024

Akhisar Stadı yer teslimi

Akhisar Stadı yer teslimi

Manisa Akhisar'da 12 bin kişilik stat için ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığı belirtildi. İhaleyi 71 milyon 240 bin TL'ye kazanan May İnşaat, inşaatı devraldı.

Manisa Akhisar'da 10 bin metrekarelik arazi satılıyor!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Akhisar'da yer alan 10 bin metrekarelik araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Akhisar Belediyesi 65 milyon TL'ye imarlı arsa satacak! 

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan ticaret ve aktivite alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 65 milyon TL olarak belirtildi.

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye tam 35 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan 35 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak şimdi de 8 taksitle arazi satacak! Açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Manisa İli Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü Manisa Akhisar'da yer alan araziyi 8 taksitle satışa çıkardı.

O ilde KDV'den muaf 5 arsa ve arazi satılacak!

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 17 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Akhisar'da imarlı arsa fırsatı!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi Kayalıoğlu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek. Kiraya verilecek gayrimenkuller arasında büfe, arsa, konut, dükkan, tarla ve zeytinlik alanları yer alıyor.

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Akhisar'da 9.4 milyon TL'ye satılık tarla!

Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar ilçesi, Medar Mahallesi'nde yer alan tarlayı 9 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Manisa Akhisar'da 10.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü Manisa Akhisar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 852 bin 510 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Akhisar Stadı yer teslimi Haberi

Akhisar Stadı yer teslimi

Akhisar'da inşaatı yarıda kalan 12 bin kişilik stadı tamamlamak üzere açılan ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. 


1 Mart'ta gerçekleşen ihaleyi 71 Milyon 240 bin TL'ye kazanan May İnşaat, geçen hafta Akhisar Belediyesi ile protokol imzaladıktan sonra bugün de inşaatı resmen devraldı. Sözleşme gereği 180 günde bitmesi planlanan stat için derhal kolları sıvayacaklarını belirten firma yetkilileri, çatı sistemiyle ilgili hazırlıkları daha önce başlattıklarını açıkladı.


Finansmanı Spor Toto tarafından sağlanacağı için ismi Spor Toto Akhisar Stadı olacak 12 bin seyirci kapasiteli tesis bünyesinde ayrıca 2 bin kişilik spor salonu ile 600 araç kapasiteli kapalı otopark yer alacak. Mevcut Akhisar İlçe Stadı UEFA kritilerlerine uygun olmadığı için Süper Lig'e yükseldikten sonra 5 sezondur maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor, önümüzdeki sezondan...