06 / 07 / 2024

Akhisar stadyum

Akhisar stadyum

Akhisar Belediyespor'un maçlarını oynayacağı Spor Toto Akhisar Stadyumu'nun inşaatında çatı katını kapatmak için mebran çalışmaları hızlandı. Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik, statta incelemelerde bulundu.

Akhisar Stadyum inşaatını May İnşaat yapacak!

Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu ihalesi yapıldı. 4 firmanın katıldığı ihaleyi 71 milyon 240 bin TL ile May İnş. Taah. Ltd. Şti kazandı.

TOKİ Malatya'da 25 bin seyirci kapasiteli stadyum yapacak!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 9 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Akhisar'daki Çeşmeli Meydan İnegöl'ün çehresini değiştirecek!

İnegöl Belediyesi tarafından Akhisar Mahallesinde yaptırılan Çeşmeli Meydan, önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çeşmeli Meydan, görselliği ile Akhisar'a farklı bir hava kattı.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

Akhisar'a iki içme suyu arıtma tesisi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar'a bağlı Sakarkaya ve Sarıçalı mahallelerinde içme suyu arıtma tesisi kuruyor. Montaj çalışmaları başlayan tesisin hizmete girmesiyle vatandaşlar daha kaliteli içme suyuna kavuşacak.

İdari Mahkeme Bursa Stadyum Meydanı'nda yürütmeyi durdur!

Bugün Büyükşehir Belediye Meclis oturumu var. Gündemde de iki önemli dosya var. Bunlardan biri Stadyum Meydanı, diğeri Başköy Ticaret Merkezi. Acaba kentte bir süredir tartışılan projede başa mı dönülüyor?

Akyazı Stadyumu Türkiye’deki en özellikli stadyum olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor için Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Akyazı Stadı, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu stadyum ve spor tesisleri inşaatlarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Akhisar Güneş Enerji Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Akhisar Güneş Enerji Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de İstanbul İl'i Beykoz İlçe'si, Paşabahçe, Ahmet Çavuş Sokak 'ta kuruldu.

Van'a yeni stadyum yapılacak!

Van il merkezinde bulunan ve 2 yıl önceki depremlerde büyük zarar gören 70 bin metrekare alandaki stadyum yıkılacak. Yeni stadyum, Van Çevre Yolu'na yakın mesafede hayata geçirilecek.

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik stadyum projesinin 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik seyirci kapasiteli stadyum uygulama projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

Akhisar Stadı yeni sezona yetişmeyecek mi?

Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şube Başkanı ve eski belediye başkanı Hüsnü Kahraman, 21 Ekim'de tamamlanacağı duyurulan 13 bin 500 kişilik Akhisar Stadı'nın bu sezona yetişmeyeceğini öne sürdü.

Manisa Akhisar Gençlik Merkezi Ekim'de açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde yapımına başlanan ve 2 milyon TL’ye mal olacak bölgenin en büyük gençlik merkezinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Akhisar stadyum Haberi

Akhisar stadyum

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunda 6. kez yer alacak olan Akhisar Belediyespor'da, yeni sezonda maçlarını yapacağı Spor Toto Akhisar Stadyumu inşaatında çatı katını kapatmak için mebran çalışmaları hız kazandı.


Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik, Akhisar'a gelerek stadyum inşaatını gezdi.


Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve başkan yardımcıları eşliğinde stadyumdaki çalışmaları inceleyen Bozgeyik, gelişmeler hakkında bilgi aldı.


Stadyumun yapılmasına maddi destek sağlayan Bozgeyik, ödemeler konusunda yetkili firmaya garanti vererek stadyumun zamanından önce bitirilmesi konusunda firmadan destek istedi.


Firma yetkilisi Rehber Aşan ise stadyumun tamamen bitirilmesinin eylül ayının son haftalarını bulacağını...