06 / 07 / 2024

Aki Yapı adres

Aki Yapı adres

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli  ile Şirin İskender Koç tarafından kuruldu.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli  ile Şirin İskender Koç tarafından kuruldu.

Akiş GYO ve Yapı Kredi arasında 117.5 milyon TL'lik kredi sözleşmesi!

Akiş GYO'nun Yapı Kredi Bankası A.Ş.'den kullanmış olduğu toplam 117 milyon 516 bin 666 dolar ana para tutarlı kredileri için kredi sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Akiş GYO ile Saf GYO'nun birleşimi için SPK'ya başvuru yapıldı!

Saf GYO'nun tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde, Akiş GYO tarafından "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşmesi işlemine ilişkin SPK başvurusu yapıldı.

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

Satya Yapı Kriya Time adres!

Toplam 22 bin metrekare inşaat alanına yayılan projede fiyatlar 165 bin liradan başlıyor. Satya Yapı Kriya Time adres bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükseliyor.

Aki Yapı adres Haberi

Aki Yapı adres

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli  ile Şirin İskender Koç tarafından kuruldu.

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen,imar planına,fen,sanat ve sağlık kurallarına,standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini yapmaktır.Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: SÜTLÜCE MAH.İMRAHOR CAD. APARTMAN BLOK NO:52/6...