18 / 05 / 2024

Akif Çolak

Akif Çolak

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016'ya zamla gireceğini belirtiyor

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Çolak ve Onur Çolak tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 7701 ada, 2 parsel ile Mecidiye Mahallesi, 157 ada, 11 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

Mehmet Akif Alakurt şehir hayatını bıraktı, köye yerleşti!

Şehir hayatını terk edip, köy hayatını tercih eden oyuncu Mehmet Akif Alakurt, 3 dönümlük arazisinde bağ bahçe işleriyle uğraşıyor.

Mehmet Akif Ersoy'un'un evi müze oldu!

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Mısır Apartmanı'ndaki 13 numaralı dairesi müze olarak yeniden hayat buldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Nihat Çolak'tan Tekirdağ depremi açıklaması!

İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Nihat Çolak, olası büyük bir depremde Tekirdağ'da 100 kilometrelik bir alanda ciddi şekilde etkilenme olabileceğini vurguladı. 

Akif Koçak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akif Koçak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif koçak ve Metin Baltacı ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Akif Hamzaçebi Fikirtepe mağdurlarıyla bir araya geldi!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar dün CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ile bir araya geldi...

Akif Hamzaçebi konut mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi Tuzla'da konut satış vaadiyle dolandırılan vatandaşlarla bir araya geldi.

Akif Hamzaçebi, konut mağdurlarıyla bir araya geliyor!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi bugün Tuzla'da konut satış vaadiyle dolandırılan vatandaşlarla bir araya geliyor.

Akif Çolak Haberi

Akif Çolak

Özellikle siyasi istikrarsızlık ve artan faiz oranları nedeniyle son 5-6 aydır konut satışlarında belirgin bir azalma yaşandığını kaydeden uzmanlar, bu yüzden maliyetlerin artmasının ve döviz kurunun yükselmesinin henüz ev fiyatlarına zam olarak yansımadığını ifade ediyor. 


Sektör temsilcileri, konuya ilişkin görüşlerini AA muhabiri ile paylaştı. 


Kayıpları 2 ayda atlatacaktır


Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "1 Kasım seçimlerinin sektöre nasıl yansıyacağını şu 4 günlük sürede bire bir gördük. 4 günde buna şahit olduk" dedi. 


Tek parti iktidarının çıkmadığı 7 Haziran seçimleri sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğa değinen Barman, yabancı yatırımcının güven olmayan yerlerden korktuğunu ve çekindiğini, güvenli limana gitmek istediğini söyledi. 


Barman, "Seçimlerden tek parti iktidarının çıkması yabancı yatırımcı için büyük önem teşkil ediyor. 4 Kasım'da başlayan Emlak Fuarı'na gelmek isteyen yatırımcıların sayısının...