06 / 07 / 2024

Akif Özkaldı akp

Akif Özkaldı akp

İnşaat Mühendisi Akif Özkaldı, AKP'den Adana Milletvekili Adayı oldu. Peki, Akif Özkaldı kimdir? Akif Özkaldı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Akif Özkaldı...

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy'da kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Kentsel dönüşümün tüm hızıyla devam ettiği Üsküdar’da, Yavuztürk’ten sonra ikinci kentsel dönüşüm ofisi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde açıldı. Açılış töreninde vatandaşlara etli pilav dağıtıldı.

Elazığ Akpınar'da acilen kentsel dönüşüm yapılmalı!

Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar, Akpınar Mahallesi'nde yaşanan sorunları dile getirdi. Mahallelerinin dünü ile bugününü değerlendiren Acar, mahallenin aciliyet arz eden sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Çanakkale'de Mehmet Akif Ersoy'un evinin yapımına başlandı!

İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy’un Bayramiç’te bulunan evinin aslına uygun olarak yapım işine başlandı.

Ekşioğlu Kuzenler İnş.'in acı günü: Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti!

Rize- İkizdere Dereköf eşrafından Dursun Ağa Torunu, Hacı Hasan ve Halime Ekşioğlu'nun oğlu, Zehra Ekşioğlu'nın eşi Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti.

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi açıldı!

ANKARA'NIN bürokrat, danışman, gazeteciler semti olarak bilinen Gölbaşı TOKİ yolu üzerinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi yeni binasında eğitime başladı.

Değirmendere Vadisi çekim merkezi olacak!

Değirmendere Vadisi rekreasyon projesi alanında incelemelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı, yaptığı değerlendirmede proje için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile DSİ arasında protokol imzalanacağını söyledi

AKP iktidarı, savunma ve inşaat şirketlerini uçurdu!

Seçim sonrası AKP'nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi. İşte seçim sonuçlarının piyasadaki yansımaları...

Fikri Işık, Akpınar TOKİ sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ konutları sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Kırşehir Akpınar Küçük Sanayi'de 24 işyeri yaptırılacak!

Kırşehir Akpınar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kırşehir Akpınar Küçük Sanayi Sitesi'nde 24 adet işyeri yaptırılacak. İhalesi 12 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını yaptı.

Ünal Akpınar İnşaat Akkent Paradise Gardens satılık!

Ünal Akpınar İnşaat Akkent Paradise Gardens satılık 2+1 dairelerin fiyatları 305 bin liradan başlıyor. Akkent Paradise Gardens projesinde teslimler Nisan 2017 yılı olarak belirlendi...

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yılın mart ayında yapımına başlanan ve çok kısa bir sürede tamamlanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış töreni yarın saat 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla gerçekleşecek...

Akif Özkaldı akp Haberi

Akif Özkaldı akp

Akif Özkaldı kimdir?

Akif Özkaldı, 31 Aralık 1963 doğumlu. Akif Özkaldı, İstanbul Teknik üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu.


1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın açmış olduğu yurtdışı master programını kazanarak ABD de Utah State Üniversitesi Sulama Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisansını 1991 yılında tamamlayarak DSİ Genel Müdürlüğündeki görevine dönmüştür.


Tecrübesi

11.08.1986 – 16.12.1986  DSİ Erzurum 8.Bölge Müdürlüğü – Mühendis

16.12.1986 – 01.04.1992  DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı- Mühendis

01.04.1992 – 31.03.1993  Askerlik- Yd. Sb. olarak

02.04.1993 – 13.03.1998  DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı- Mühendis

13.03.1998 – 07.03.2002  DSİ Ankara 5. Bölge Müdürlüğü  –Proje İnşaat Şube Müdürü

15.03.2002 – 14.03.2003  DSİ İçmesuyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı –  İçmesuyu Proje Şube Müdürü

14.03.2003 – 25.06.2004  DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı – Daire Başkan Yardımcısı

25.06.2004 – 12.11.2007  DSİ Proje ve İnşaat Dairesi...