17 / 05 / 2024

Akif Pektaş kim

Akif Pektaş kim

Sivas Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede devam eden yatırımları inceledi. İlk olarak Esentepe Mahallesi'nde yapımı devam eden Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ni gezdi.

Akif Pektaş Sivas Şarkışla'daki yatırımları inceledi!

Sivas Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede devam eden yatırımları inceledi. İlk olarak Esentepe Mahallesi'nde yapımı devam eden Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ni gezdi.

Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için 15.7 milyon TL'lik ihale!

Ankara Yenimahalle'de Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 138 adet konut toplam 15 milyon 720 bin TL tahmini bedelle 25 Eylül'de ihale ediliyor...

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

TOKİ Mehmet Akif Ersoy Konutları kura çekilişi 16 Eylül'de!

Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00’ de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Konutları kura çekilişi 16 Eylül'de!

Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00’ de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Akif Hamzaçebi, Şişli'deki asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemede bulundu!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül, 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemelerde bulundu...

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Bağcılar Mehmet Akif Bulvarı yenileniyor!

Çevre düzenlemesi devam eden ve kaldırımlara aydınlatma sistemi kurulan Mehmet Akif Bulvarı hem sürücüler hem de yayalar için güvenli ve modern bir ulaşım yolu olarak hizmet verecek...

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde konut sözleşmeleri imzalanıyor!

Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahibi vatandaşlarla konut sözleşmesi imzalıyor. Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri sözleşme imzalanmaya başladı.

Akif Pektaş kim Haberi

Akif Pektaş kim

Sivas Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede devam eden yatırımları inceledi. Pektaş,  Çevre ve Şehircilik Sivas il Müdürü Nazım Aykut, müdür yardımcısı Ahmet Bozdoğan, Milli Eğitim Şube Müdürü Ertan Aydemir ile ilk olarak Esentepe Mahallesi'nde yapımı devam eden Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ni gezdi. Daha sonra Hükumet Konağı, Kale Mahallesi'ndeki İmam Hatip Ortaokulu ve Şarkışla Devlet Hastanesinde faaliyet gösteren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile İsmet Yılmaz Fen Lisesi'nde incelemede bulunan Pektaş ve beraberindekiler, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Pektaş, inşaatlarda çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek,  hava koşullarına göre bu çalışmaların süreceğini...