17 / 05 / 2024

Akıl Gayrimenkul iletişim

Akıl Gayrimenkul iletişim

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akkaya ve Mehmet Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akkaya ve Mehmet Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim!

Başakşehir Nidapark satış ofisi iletişim numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 58,78 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim!

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Projede 348 daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Akıl Gayrimenkul iletişim Haberi

Akıl Gayrimenkul iletişim

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akkaya ve Mehmet Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.

Adres: Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Özsezen Iş Merk.Apt.No:122/7...