08 / 07 / 2024

akıllı hastaneler nerede

akıllı hastaneler nerede

Daha az enerji tüketen hastaneler için düğmeye basan Sağlık Bakanlığı'nın projesi kapsamında, aynı kaynaktan ısıtma, soğutma ve aydınlatma amacıyla yararlanılacak, kayıplar sıfıra indirilecek.

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

Roborock S7 Vacuum Cleaner Mop Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 Vacuum Cleaner Mop Akıllı Robot Süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde paspaslama ve vakumlama işlevlerini bir arada sunar. 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 5 farklı temizlik moduyla çalışma gerçekleştiriyor. Peki Xiaomi robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 9.999 TL? En uygun fiyata nerede satılıyor? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak isteyenler için Arzum; geliştirilmiş pil teknolojisi ile tüm yüzeyi temizleme kapasitesine sahip akıllı robotu tüketicisiyle buluşturuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Viomi Akıllı Hava Temizleyici ne kadar? En uygun nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici, havada bulunan partiküllerin yüzde 99,9’unu yok eder, 60 metrekarelik alanı temizler, bakteri ve tozu giderir. Peki, Viomi Akıllı Hava Temizleyici, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Samsung M7  Akıllı Monitörler en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

 Sade ve şık bir tasarıma sahip Samsung M7 monitörler Orta düzeyde yer kaplar, o kadar incedir ki, yine de monitörün önüne bir klavye yerleştirebilirsiniz.  Peki, Samsung M7  Akıllı Monitörler ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

2. Akıllı Belediyecilik Zirvesi başladı!

Sağlık Bakanlığının teknolojiyi en iyi kullanan bakanlıklar olduğunu vurgulayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Yeni getirdiğimiz yapıda e-nabız, akıllı telefonunda. Hangi tarihte nerede MR çektirmiş, tüm bilgiler kendisinde bulunuyor” dedi.

Mehmet Çevik: Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız!

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik yaptığı açıklamada "Kadıköy-Kartal hattında yaklaşık bir yıldır uygulanan, Florya-Yeşilköy hattında da yakında başlayacak. Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız" dedi

Ede Tower projesi akıllı ev sistemiyle inşa ediliyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden Incek'te kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

Akıllı evlerin marifetleri!

Evinizde kullanabileceğiniz ve yaşamınızın daha akıllı hale gelmesini sağlayan cihazlar arasında akıllı ışıklar, sizi tanıyan kilitler ve boru sızıntısını bulan tesisat aparatları var. Cihazlar akıllandıkça evler de akıllanıyor.

Dumankaya akıllı ev çözümleri ile uygulamalarda yenilikler sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat, akıllı ev çözümleri kapsamında sunacağı, iletişim ve destek hizmetleri, eğlence, alışveriş, spor ve sağlık çözümleri ile müşterilerinin hayatına değer katan projeler geliştiriyor.

Muğla Belediyesi akıllı durak projesi için Geka'dan hibe alacak!

Muğla Belediyesi'nin, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)'ndan destek hakkı kazandığı "akıllı durak" projesi için hibe sözleşmesi imzalandı. Proje, "Avrupa Bisiklet Rotaları EuroVelo Potansiyeli" adını taşıyor...

akıllı hastaneler nerede Haberi

akıllı hastaneler nerede

Sağlık Bakanlığı'nın, aynı enerji kaynağının ısıtma, soğutma ve aydınlatma amacıyla kullanıldığı, kayıpların sıfıra indirildiği akıllı hastane binaları için düğmeye basmasının ardından, hayata geçirilecek projeler “Sağlık ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Sempozyumu”nda masaya yatırılacak. 


Sempozyum ve Sağlık ve Sosyal Dernekler Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Orhan Koç, sağlık alanında enerjinin kullanımında tasarruf sağlamak ve verimliliğe dikkat çekmek amacıyla 3 yıl önce düzenlenen “Sağlıkta Enerji Verimliği ve Kaynak Geliştirme Çalıştayı” sonrası, sağlık tesislerinde enerji kaynaklarının daha etkin yönetimini sağlamak ve enerji giderlerini azaltmak için alınması gereken tedbirlerle ilgili önemli bir farkındalık oluşturulduğunu söyledi. Bu doğrultuda, sağlık sektöründe artan farkındalığı pekiştirme, verimlilik artırıcı projelerin hayata geçirilmesinde model ve yöntemleri değerlendirme, yeni uygulama alanları açma, mevzuat ve uygulamadan kaynaklanan sorunları masaya yatırma ihtiyacı doğduğunu, sempozyumun...