29 / 04 / 2024

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 



Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 
Fakir robot süpürgeler, teknolojisi ile kullanıcılarına pratik bir temizlik sunuyor. Fakir robot süpürge modellerinden biri olan Robert RS 770, çekiş gücü ve tasarımsal özellikleri sayesinde temizlik işlemlerini kolaylaştırarak ev hanımlarının gözdesi oluyor. Fakir Robert RS 770 akıllı robot süpürge yüksek emiş gücü ile zemine tutunan kıl, tüy ve toz partiküllerini içerisine hapsederek robot hijyenik bir ortam sağlıyor.

Süpürgede; kızılötesi sensör, su akış hızı modu, navigasyon ve çeşitli silme fonksiyonları mevcuttur. Akıllı robot süpürge özellikleri, çok yönlü ve pratik bir temizlik deneyiminin oluşmasını sağlıyor. Tek seferde 120 metrekare alanı temizleyebilen akıllı robot süpürgenin içerisinde 27 adet sensör bulunuyor. Yüksek hassasiyetli 27 sensör ile düşme ve çarpma kaynaklı temizlik aksamaları azalıyor.  

Kızılötesi sensör yardımıyla etrafındaki nesneleri fark edebilen akıllı robot süpürge, bu nesnelere çarpmadan temizlik gerçekleştiriyor. Teknolojisi sayesinde farklı zemin tiplerini kolaylıkla temizleyen cihaz kullanıcılar için seçenek sunuyor. Kullanıcılar manuel olarak silme ve süpürme hızlarını ayarlayabiliyor. Cihazın silme fonksiyonları arasında 4 farklı seviye bulunuyor.

Farklı zeminler için geliştirilen su akış hızları sayesinde maksimum performans sergiliyor. Silme fonksiyonları; Sessiz, hafif, standart ve güçlü olarak ayrılıyor. Fakir Robert RS 770 robot süpürgenin süpürme hızında; düşük, standart ve yüksek seçenekleri yer alıyor. Aynı zamanda akıllı robot süpürgenin içerisinde toz haznesi ve su haznesi bulunuyor.  

Peki Fakir akıllı robot süpürge en ucuza nerede ve ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön