04 / 05 / 2024

akıllı metro hattı güzergahı

akıllı metro hattı güzergahı

Sancaktepe, ‘Akıllı Metro’ hattının geçiş güzergahında bulunması nedeni ile değerini en çok artıran bölge oldu. Sancaktepe'yi Çekmeköy ve Şişli izledi..

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti TBMM'de!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Memet Bülent Karataş, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nda hedef 2023!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa'da inşa edilen Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın yapımının 2023'te tamamlanması hedefleniyor. 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu açılıyor!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Metro hattının Olimpiyat Başakşehir ve Kirazlı istasyonları açılışa hazırlanıyor.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı nereden geçecek? Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda hizmete açılacak!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık" dedi.

akıllı metro hattı güzergahı Haberi

akıllı metro hattı güzergahı

İstanbul’da ‘Akıllı Metro’ hattının geçiş güzergahında bulunan Sancaktepe, değerini en çok artıran bölge oldu. Sancaktepe'de satılık 2 oda 1 salon dairelerin yaklaşık 230 bin lira seviyesinde olması talep artışına ve kazanca olumlu yansıdı. Prim oranlarında Sancaktepe’yi Çekmeköy ikinci sırada takip etti. Şişli Bomonti ise değerini en çok artıran üçüncü bölge oldu.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’nin ilk sürücüsüz metro hattının geçiş güzergahındaki en çok değeri artan bölge olan Sancaktepe'de kiralıklarda ise ikinci elde aylık 500 ile bin TL arasında daire bulabilmek mümkün. Bu bölgede markalı konutların kirası ise bin 750 ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor.  

İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinden Çekmeköy’de 2+1 satılıklar ortalama 320 bin lira, kiralıklar bin 750 ile 2 bin 800 lira arasında. Markalı...