09 / 05 / 2024

Akıllı otoban teknolojisi nedir

Akıllı otoban teknolojisi nedir

Hollanda'da denenen Smart Highway (akıllı otoban) teknolojisi ile az enerjiyle yüksek gece görüşü sağlandı. Sokak lambalarının sonunu getirecek proje ile otobanların kenarları şerit ışıklarla aydınlatılıyor.

Akıllı otoban teknolojisi ile aydınlatma maliyetleri düşecek!

Hollanda'da denenen Smart Highway (akıllı otoban) teknolojisi ile az enerjiyle yüksek gece görüşü sağlandı. Sokak lambalarının sonunu getirecek proje ile otobanların kenarları şerit ışıklarla aydınlatılıyor.

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Arzum AR4304 Robotek X4 Lds Akıllı Robot Süpürge 8 bin 299 TL! Özellikleri neler?

Arzum akıllı robot süpürge, gelişmiş teknolojisi ile hem süpürme hem de paspas özelliği göstererek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar. Peki cihaz kaç dakika kullanılabiliyor? 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 9.999 TL? En uygun fiyata nerede satılıyor? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak isteyenler için Arzum; geliştirilmiş pil teknolojisi ile tüm yüzeyi temizleme kapasitesine sahip akıllı robotu tüketicisiyle buluşturuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya akıllı evler inşa ediyor!

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya Nif Suites, Nif 333 ve Nif Concept ve Odabaşı Konakları ile akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri konseptini getirdi.

Oğuz Haliloğlu: Akıllı bina sistemleri verimliliği arttıracak!

Mobil operatörler için telekom çözümleri sunan Defne, Avrupa Birliği desteği ile hayata geçen 7,8 milyon euroluk BaaS (Building As A Setvice) projesinde akıllı bina teknolojisi üretilmesi için çalışıyor.

Akıllı bina sistemleri yüzde altı enerji verimliliği sağlayacak!

Dünyada 20 ülkede 25’ten fazla mobil operatör için telekom çözümleri sunan Defne Telekomünikasyon, Avrupa Birliği desteği ile hayata geçen 7.8 milyon Euro'luk BaaS projesinde akıllı bina teknolojisi üretilmesi için çalışıyor.

Manisa Look Nevzat Bey'de akıllı bina teknolojisi bulunuyor!

Mimari ve konforu bir araya getiren Look Nevzat Bey projesi akıllı bina teknolojileriyle dikkat çekiyor. Manisa'da İzmir Yolu üzerinde yükselen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Akıllı otobanlar, sokak lambalarının sonu olacak!

Hollanda'da denenen Smart Highway (akıllı otoban) teknolojisi ile az enerjiyle yüksek gece görüşü sağlandı. Sokak lambalarının sonunu getirecek proje ile otobanların kenarları şerit ışıklarla aydınlatılıyor.

Akıllı otoban teknolojisi nedir Haberi

Akıllı otoban teknolojisi nedir


Hollanda'da denenen Smart Highway teknolojisi ile az enerjiyle yüksek gece görüşü sağlandı. Sokak lambalarının sonunu getirecek proje ile otobanların kenarları şerit ışıklarla aydınlatılıyor.


Otoyolların aydınlatılmasında bir sonraki aşama olan akıllı otoban (Smart Highway) teknolojisi Hollanda'da bir pilot projede başarıyla test edildi.


Tasarımcı Daan Roosegaarde'nin şirketi Studio Roosegaarde'nin altyapı şirketi Heijmans ile gerçekleştirdiği işbirliği ile hayata geçen proje ile otobanların kenarları aydınlatma şeritleriyle donanacak.


Gece görüşünü artıran şeritler gündüz şarj olarak gece en az 8 saat ışık verecek ve gece yolda ilerleyen sürücülerin işini kolaylaştıracak.


Yol kenarı aydınlatma teknolojisi Smart Highway eksi 5 dereceye kadar aydınlatma hizmeti verebilecek.


Projenin Hollanda'dan sonra Çin ve Japonya'da denenmesi bekleniyor. Buralarda başarılı olması durumunda tüm dünyada denenmesi mümkün olacak.


SOKAK LAMBALARININ SONU MU?

Projenin yayılması sokak lambalarının azalacağı anlamına da gelebilir....