27 / 05 / 2024

akıllı otopark sistemi

akıllı otopark sistemi

Trafiği rahatlatmak amacıyla Bağcılar 8D Sinema Balonu ile Planetaryum’un bulunduğu alana akıllı otopark sistemi kuruluyor. Yedi aracın park edilebileceği bir alana inşa edilen akıllı otopark 48 araç kapasitesine sahip olacak...

Tefal RG8577 X-Plorer Serie 75 S Max Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, iki aşamalı temizleme sistemi ve dört kademeli su kapasitesiyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her noktaya giderek kusursuz bir temizlik performansı sunar.

Akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak!

Türkiye’de tam olarak yaşayanların hayatına girmeyen akıllı ev sistemi herkes tarafından biliniyor. Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Gürsoy, "2022’de akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak” dedi.

Kastamonu'da Akıllı Otopark Projesi geliştirildi!

Kastamonu'da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Erhan Tırpanoğlu, otopark sorununa pratik bir çözüm üretti. Babasının yaşadığı zorluktan etkilenen Tırpanoğlu, "Akıllı Otopark Projesi" geliştirdi.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Akıllı santral sistemi emlak satışlarını artıracak!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, uygulamaya geçirilen akıllı santral sisteminin emlak satışlarını artıracağını söyledi.

Taşdelen İnşaat İzmir Menderes'teki akıllı daireleriyle dikkat çekiyor!

İzmir Menderes'te Barbaros Mahallesi'nde yapılan 9 blok 57 daireli sitede satışlar devam ediyor. Akıllı ev sistemi ile dizayn edilen, otel konforundaki dairelerin 2 ve 3 katlı olması alıcıların gözdesi oldu.

Proline'den Akıllı Güvenlik Yönetim Sistemi!

Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve mevcut sistemlerle entegre olabilme kabiliyetine sahip yerli yazılım ile şehirler, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine yükselirken tek bir noktadan merkezi yönetim de sağlanıyor.

Balıkesir'de akıllı robotik otopark açıldı!

Ahmet Edip Uğur, ABD’nin San Diego kentinden sonra Türkiye’de ilk kez kendilerinin yaptığı akıllı robotik otoparkı açtı. Uğur, 2 bin metrekareye sığacak 84 aracı, 183 metrekareye sığdırdıklarını kaydetti

Amasya Hükümet Konağı akıllı bina sistemiyle donatıldı!

Amasya Hükümet Konağı’nın makam odası ve toplantı salonu akıllı bina sistemi ile donatıldı. Vali Çomaktekin, “Bu sistemlerin projeye dahil edilmesiyle birlikte binamızın tamamlanması planlanandan bir miktar daha fazla zaman aldı. " dedi.

Balıkesir Robotik Akıllı Otopark'ın temel inşaatı bitti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek "Robotik Akıllı Otopark" projesi kapsamında Kasım ayında başlayan otopark gözle görülür hale geldi.

Balıkesir robotik-akıllı otopark projesi 2016'da hizmete açılacak!

Balıkesir'e yapılacak olan 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark projesi için Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Sistemle küçük alanlara çok sayıda araç park edecek" dedi

Balıkesir'e robotik-akıllı otopark inşa edilecek!

Balıkesir ve Türkiye’de birçok büyük projeyle ilklerin altına imzasını atan Başkan Uğur, ulaşımı rahatlatacak ve kent içindeki otopark kapasitesini arttıracak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark sistemi için ilk adımı attı.

Akıllı kentlerin bilişim altyapısı kuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, akıllı kentler konsept projeleri arasında gerçekleştirdiği "Bulut Kent Bilgi Sistemi" ile tüm belediyelere bilişim altyapısı sağlıyor.

akıllı otopark sistemi Haberi

akıllı otopark sistemi

Trafiği rahatlatmak amacıyla Bağcılar 8D Sinema Balonu ile Planetaryum’un bulunduğu alana akıllı otopark sistemi kuruluyor. Yedi aracın park edilebileceği bir alana inşa edilen akıllı otopark 48 araç kapasitesine sahip olacak.


Metropollerde otopark sıkıntısı yaşayan tüm yerlerde, trafiği rahatlatan, otopark problemine ekonomik ve güvenilir çözüm sağlayan Poli Park (Elektronikmekanik Döner Katlı Otopark Sistemi) Bağcılarlıların hizmetine sunulacak. Toplam 48 aracın park edilebileceği akıllı otoparkta araçların dış cephesi de soğuk karlı havalarda da korunabilecek.


Mimari alanda yeşil ve otoparklı binaların inşa edildiği, sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesi akıllı otoparka kavuşuyor. Bağcılar Meydanı’nın yakınında inşa edilen akıllı otoparkta 48 araç park edilebilecek. 


İKLİM ŞARTLARINA UYGUN


Yoğun araç trafiğinin yaşandığı ve karayollarının kavşağında bulunan Bağcılar’da otoparklı ve bahçeli konutlar inşa ediliyor. Bununla birlikte otopark sorununa...