01 / 05 / 2024

akıllı teknolojik banyo ürünleri

akıllı teknolojik banyo ürünleri

Teknolojinin uğradığı son durak banyolar oldu. Akıllı klozetler, bluetooth bağlantısına sahip olan duş başlıklarıyla en akıllı banyolar hayatımızdaki yerini almaya başladı.

Akıllı telefon satışları düştü! Peki sebebi ne?

Dünyada pandemiyle birlikte gelen ekonomik dalgalanmaların etkisi devam ederken, ekonomideki kırılganlık hiç umulmadık bir sektörde yansımasını gösterdi. Teknolojik ürünlerin en popülerlerinden akıllı telefon satışlarında 2022 yılında ciddi düşme yaşandı. Peki telefon satışları niye düştü? İşte ya

En yeni akıllı saatler! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Giyilebilir teknolojik ürünlerin başında gelen akıllı saatlerde en yeni modelleri ve fiyatları inceledik. 

Okul öncesi MediaMarkt'tan indirim! Akıllı saat, tablet, laptop... İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okullar açılmadan önce MediaMarkt, teknolojik ürünlerini inanılmaz fiyatlarla satışa çıkardı! MediaMarkt'tan güzel haber geldi! Akıllı saat, tablet, laptop... Peki, MediaMarkt'ta akıllı cihazların fiyatları n ne kadar?İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

BİM'den akıllı cep telefonlarında kaçırılmayacak fırsatlar! İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler zincir marketleri arasında yer alan BİM, mobil uygulaması üzerinden pek çok teknolojik ürünü satışa çıkarıyor. Peki, BİM'de hangi akıllı cep telefonları satılıyor? İşte  31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve daha pek çok üründe indirim! 2022 Mart Fiyat Listesi...

Huawei Online Mağazası 2 yaşına girdiği için yeni yaşına özel kampanyalar düzenleme kararı aldı. Akılı telefon tablet, bilgisayar, akıllı saat ve benzeri bir çok teknolojik üründe indirim düzenledi. İşte o indirimli ürünler ve fiyatları...

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

TÜGEM tarafından “Dijital Değişim ve Dönüşüm” sloganı ile gayrimenkul sektörünün ilk Prop-Tech organizasyonunda ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümler de tanıtıldı.

Yeni nesil marka projelerde akıllı teknolojiler ön planda!

Türkiye ekonomisinin dinamo sektörlerinden inşaat, marka projelerle imaj yeniliyor. Prestijli bir yaşam felsefesinin aynası olan projelerde teknolojik unsurlar ve akıllı sistemler ön plana çıkıyor.

Ataşehir Belediyesi projelerini Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıttı!

Ataşehir Belediyesi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor. Başta belediyeler olmak üzere ilgili kamu kurumlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren zirve aynı zamanda bir fuara da ev sahipliği yapıyor.

Samsun'un Akıllı Şehir Stratejisi hazırlanıyor!

ORTA Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mevlüt Özen, "Türkiye'de ilk kez uygulayacağımız proje ile Samsun'un 'Akıllı Şehir Stratejisi'ni hazırlayacağız. Alt yapı, turizm, ulaşım, ekonomik, teknolojik ve birçok farklı alanı içerisine alarak bu stratejiyi hazırlayacağız" dedi.

Ankara'da Akıllı Şehirler Konferansı başladı!

Yaşamı kolaylaştırmak, teknolojik ve akıllı şehirler oluşturmak amacıyla düzenlenen 'Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı'nın üçüncüsü Ankara'da başladı. Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te uygulanan akıllı kent uygulamalarını ve yeni projeleri tanıttı.

Bizim akıllı evler henüz diyafon düzeyinde!

Bizim akıllı evler henüz diyafon düzeyinde. Öyle ya evde diyafon varsa, süper lüks tanımına giriyor memleketimizde. Teknolojik gelişmelerin ne boyuta geleceğini ve kim bilir nelerin icat edileceğini düşünmekteyim.

Akıllı ev ne demek?

Son yıllarda rağbetin arttığı akıllı evlerde, bütün donanımların bir arada tek merkezden kontrol edilmesi kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlıyor. İşte akıllı evlerin hayatı kolaylaştıran teknolojik özellikleri...

akıllı teknolojik banyo ürünleri Haberi

akıllı teknolojik banyo ürünleri

Teknolojinin sağladığı faydalar artık hayatımızın her anında hissediliyor. İşte, evde veya yolda teknolojiyi kullanarak hayatımız oldukça kolaylaşıyor. Teknolojinin her geçen gün ağırlığını arttığı alanlardan biri de banyolarımız. Her yıl yaklaşık 900 milyon lira banyo malzemelerine harcanan Türkiye’de yaşayanlar, banyolar için geliştirilen teknolojiler de yakından takip ediyor. Akıllı klozetler, müzik çalan duş başlıkları veya tasarruflu sağlayan musluklar derken banyo için geliştirilen birçok teknoloji ürünü mağazalarda dikkat çekiyor. Bu ürünlerin tek bir amacı var. Bu amaç da kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak. Bu hafta banyolar için geliştirilen teknolojileri bir araya getirdik.


Klozette su sıcaklığını ayarlıyor

VİTRA’nın, kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, son dönemlerin en çok ilgi çeken banyo ürünlerinden. V-care, ayarlanabilir su sıcaklığı, her kullanımdan sonra kendini temizleyen taharet borusu, farklı yıkama seçenekleri,...