10 / 05 / 2024

Akım Yapı Proje İnşaat adres

Akım Yapı Proje İnşaat adres

Akım Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa üçüncü tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Aralık'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Özlem Sitesi'nde kuruldu

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ergün tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de Doğa Yıldız ve Engin Tarakçı ortaklığında kuruldu.

En az ilkokul mezunu 12.588 TL maaşla personel alımı yapılıyor! Çabuk olun, başvurular başladı! İşte başvuru ekranı...

ABD Büyükelçiliği 12.506 TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları ne oldu, hangi branştan akılm yapılacak? İşte detaylar...

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berna Almış tarafından kuruldu.

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Ünal Ünsal tarafından kuruldu.

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Sarıkaya tarafından kuruldu.

Akım Yapı Proje İnşaat adres Haberi

Akım Yapı Proje İnşaat adres


Akım Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa üçüncü tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Aralık'ta kuruldu. 


Akım Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Hertürlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akım Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Bekir Sıtkı Sezgin Sokak, Özlem Sitesi,...