29 / 04 / 2024

Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi

Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi

Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi henüz açıklanmadı. Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Akören 3. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Konya Akören kura sonucu 2+1 listesi!

Akören 3. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı ve Konya Akören kura sonucu 2+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte  Konya Akören detayları...

Başakşehir Sakura Evleri kura sonuçları detayları 1 Şubat!

Başakşehir Sakura Evleri kura sonuçları detayları 1 Şubat haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Sakura Evleri kura sonuçları detayları 1 Şubat ve projeyle ilgili merak edilen diğer detaylar...

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020!

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020...

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Sivas Akıncılar 2. Etap projesinde yer alan 260 adet konutun kura çekimi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer İlker Akıncı tarafından kuruldu. 

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi ne zaman? TOKİ İzmir kura tarihi 2020!

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ İzmir Karabağlar kuraları ne zaman çekilecek? Karabağlar TOKİ kura çekimi tarihleri 2020...

Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi Haberi

Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi


Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi açıklanmadı. Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


TOKİ Sivas Akıncılar projesinin kura çekilişi bugün gerçekleşecek. 155 adet konutun yer aldığı proje Sivas Akıncılar Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde inşa ediliyor.  


TOKİ Sivas Akıncılar projesinin  “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası”  bugün saat 10:00’da Akıncılar İlçesi Hal Meydanı’nda noter huzurunda gerçekleştirilecek.


Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi!

Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi açıklanmadı. Akıncılar TOKİ kura sonucu isim listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer...