02 / 05 / 2024

akiş gyo spk

akiş gyo spk

Akiş Gayrimenkul SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosunu yayınladı...

Akiş GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

Akiş Gayrimenkul Gayrimenkul Ortaklığı'nın esas sözleşme tadili Sermaye Piyasası Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı...

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Akiş GYO 2020 yılı 4. dönem geçici vergi gelir tablosu!

Akiş GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ilişkin sunulan, SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosu yayınlandı. 

Akiş GYO çıkarılmış sermayesini 805 milyon TL'ye yükseltecek!

Akiş GYO'nun mevcut 554 milyon 699 bin 850 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 805 milyon TL'ye yükseltilmesi hususundaki ihraç talebi için SPK'ya başvuruda bulunuldu. 

Akiş GYO'nun sermayesi 805 milyon TL'ye çıkacak!

Akiş GYO'nun mevcut 554 milyon 699 bin 850 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 250 milyon 300 bin 150 TL nominal tutarda nakden artırılarak 805 milyon TL'ye yükseltilmesi hususundaki ihraç talebi için SPK'ya onay başvurusunda bulunuldu. 

Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akiş GYO'nun kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan müracatı, SPK kararı ile onaylandı. 

SPK'dan, Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına onay!

SPK, Akiş GYO'nun 124 milyon 608 bin TL bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu ve Şeker Finansal Kiralama'nın 86 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı...

Akiş GYO tadil metni değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Akiş GYO, kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması için SPK'ya başvuru yaptı.

Akiş GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Akiş GYO, kar payı dağıtımının genel kurul tarafından onaylanması hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO, Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, danışmanlık hizmeti alınacak şirketi Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. olarak belirledi...

Akiş GYO 128 milyon TL'lik finansman bonosu ihraç edecek!

Akiş GYO, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 182 gün vadeli 128 milyon TL nominal değerli 3 ayda bir BIST TLREF Endeksinin değişimine dayalı değişken faizli kupon ödemeli finansman bonosu ihraç edecek...

Akiş GYO 128 milyon TL'lik finansman bonosu ihraç edecek!

Akiş GYO, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 182 gün vadeli 128 milyon TL nominal değerli 3 ayda bir BIST TLREF Endeksinin değişimine dayalı değişken faizli kupon ödemeli finansman bonosu ihracına ilişkin talep topladı.

Akiş GYO 100 milyon TL finansman bonosu ihraç edecek!

Akiş GYO, nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 100 milyon TL nominal değerli, 182 gün vadeli finansman bonosu ihraç etmek için talep toplayacak.

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

akiş gyo spk Haberi

akiş gyo spk


Akiş GYO  tarafından yapılan açıklama: 


Şirketimizin 01.01.2013-31.03.2013 dönemine ilişkin Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Beyoğlu Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunulan, SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosu ekte yer almaktadır.


Tabloyu görmek için