25 / 07 / 2024

Akkent Cami kaba inşaatı tamamlandı mı

Akkent Cami kaba inşaatı tamamlandı mı

Batman’ın yeni yerleşim bölgesi olan Tılmerç ile Çamlıtepe, 4500 kapasiteli üç katlı ibadet evi ile Kuran kursu ve taziye evine kavuşuyor.

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatını tamamlıyor.

Taksim Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Taksim’de 1,5 yıl önce yapımına başlanılan caminin kaba inşaatı tamamlandı. Temeli 17 Şubat 2017’de atılan caminin ince işçiliği başladı.

Taksim Cami'nin kaba inşaatının yüzde 85'i tamam!

Taksim'de bir yıl önce temeli atılan caminin inşaatı son sürat devam ediyor. Kaba inşaatı yüzde 85 oranında tamamlanan caminin 2018 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Bursa'da inşaatı tamamlanamayan cami 13 milyona satışta!

Bursa'da 5 kişinin dernek kurarak 7 yılda ancak kaba inşaatını bitirebildiği cami 13 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi Konutları'nda kaba inşaat bitti!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'ne inşa edilen 1073 konut, 2 cami, 3 ticaret merkezin kaba inşaatı bitti. Proje 123 milyon 900 bin liraya hayata geçiyor.

Mamak Başak Merkez Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül hayata geçirilen Başak Merkez Cami inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Batman Akkent Cami 3 yıldır tamamlanamıyor!

BATMAN'daki Çamlıtepe Mahallesi'nde cami inşaatının 3 yıldan beri tamamlanamaması nedeniyle kadın ve erkek cemaat, teravih namazını cami inşaatı karşısındaki mağazada kılıyor.

Batman'ın Soson Caddesi'ndeki Akkent Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Batman’ın yeni yerleşim bölgesi olan Tılmerç ile Çamlıtepe, 4500 kapasiteli üç katlı ibadet evi ile Kuran kursu ve taziye evine kavuşuyor.

Akkent Cami kaba inşaatı tamamlandı mı Haberi

Akkent Cami kaba inşaatı tamamlandı mı

Batman’ın gelişen mahallelerinden Çamlıtepe ile Tılmerç’in kesiştiği Sosun caddesinde yapımı devam eden Akkent Cami’nin kaba inşaatı tamamlanıyor. Bodrum katı ile birlikte üç katlı olacak camide Kuran kursu, kadın ve erkekler için taziye evi, yemekhane ve su deposu ile birlikte engelliler için de asansör yapılacak. Akkent Derneği Başkanı Hayrettin Doğru: “1.250 bin metrekare kapalı alanıyla ibadet evimiz Batman’ın en büyük camileri arasında yer alacak. Camide kaba inşaat tamamlandı. Kalan diğer işler için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz” dedi. Öte yandan camiye yardım etmek isteyen hayırseverler, Dernek Başkanı Hayrettin Doğru’nun 0532 742 48 23 telefonuna ulaşabilecekleri ya da Albaraka Türk, Iban ‘020020300002572601000001 nolu hesaba maddi yardımda bulunabilecekleri bildirildi.



Batman...