25 / 07 / 2024

Akkent Cami nerede

Akkent Cami nerede

Batman’ın yeni yerleşim bölgesi olan Tılmerç ile Çamlıtepe, 4500 kapasiteli üç katlı ibadet evi ile Kuran kursu ve taziye evine kavuşuyor.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet nerede?

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde satışlar başladı. Peki fiyatların 204 bin TL'den başladığı KİPTAŞ Başakkent Gölet nerede hayata geçiriliyor?

Batman Akkent Cami 3 yıldır tamamlanamıyor!

BATMAN'daki Çamlıtepe Mahallesi'nde cami inşaatının 3 yıldan beri tamamlanamaması nedeniyle kadın ve erkek cemaat, teravih namazını cami inşaatı karşısındaki mağazada kılıyor.

Batman'ın Soson Caddesi'ndeki Akkent Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Batman’ın yeni yerleşim bölgesi olan Tılmerç ile Çamlıtepe, 4500 kapasiteli üç katlı ibadet evi ile Kuran kursu ve taziye evine kavuşuyor.

Akkent Paradise Gardens Residence nerede?

Akkent Paradise Gardens'ta daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 436 tane daire ve 36 tane cadde mağazasının yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Akkent Paradise Gardens Residence nerede?

Akkent Paradise Gardens Rezidans nerede?

Akkent Paradise Gardens'ta çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılacağı proje 8 blok halinde yükseliyor. Peki Akkent Paradise Gardens Rezidans nerede?

Akkent Paradise Gardens Evleri nerede?

Akkent Paradise Gardens'ta 432 daire ve 36 cadde mağazası bulunuyor. 8 bloktan meydana gelen proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri nerede?

5.levent projesi nerede?

5. Levent Alibeyköy Evleri 'nde 2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Peki 5.levent projesi nerede?

Dap Yapı İstmarina Kartal nerede?

Dap Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal2da inşa edilen ve içinde cami, rezidans, marina, okul, ofis, otel ve hastane alanları bulunan Dap Yapı İstmarina Kartal nerede?

Günaydın Konakları nerede, nasıl gidilir

Hak Yapı'nın yeni projesi Günaydın Konakları nerede 102 konuttan oluşacak olan Günaydın Konakları'na ulaşım nasıl sağlanıyor. İşte yanıtı...

Orkide Evleri nerede, nasıl gidilir

Yazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Orkide Evleri"nde 1+1'lerin fiyatları 110 bin 760 TL'den başlıyor. Peki, Orkide Evleri nerede, nasıl gidilir İşte yanıtı...

Akkent Cami nerede Haberi

Akkent Cami nerede

Batman’ın gelişen mahallelerinden Çamlıtepe ile Tılmerç’in kesiştiği Sosun caddesinde yapımı devam eden Akkent Cami’nin kaba inşaatı tamamlanıyor. Bodrum katı ile birlikte üç katlı olacak camide Kuran kursu, kadın ve erkekler için taziye evi, yemekhane ve su deposu ile birlikte engelliler için de asansör yapılacak. Akkent Derneği Başkanı Hayrettin Doğru: “1.250 bin metrekare kapalı alanıyla ibadet evimiz Batman’ın en büyük camileri arasında yer alacak. Camide kaba inşaat tamamlandı. Kalan diğer işler için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz” dedi. Öte yandan camiye yardım etmek isteyen hayırseverler, Dernek Başkanı Hayrettin Doğru’nun 0532 742 48 23 telefonuna ulaşabilecekleri ya da Albaraka Türk, Iban ‘020020300002572601000001 nolu hesaba maddi yardımda bulunabilecekleri bildirildi.



Batman...