04 / 05 / 2024

Akkent park

Akkent park

Akkent Mahallesinde belediye tarafından bazı çalışmalar yapıldığını dile getiren Necip Güler, "Belediye ekipleri daha önce parklarımızı yenilemişti. Şimdi ise bir tane yeni park yapıyor. Çalışmalar sona ermek üzere.

Denizli Akkent Yukarı Park yenileniyor!

Çal Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında mahallelerde de birçok yenilik olacak. Onlardan biri de Akkent Mahallesi'ne yapılıyor. Atıl durumdaki Akkent Yukarı Park yapılan çalışmalarla yenilenecek.

Şahinbey'in 3. yüzme havuzu Yeşilvadi Parkı'na yapıldı!

Şahinbey Belediyesi, Akkent Spor Köyü Yüzme Havuzu ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nin 3'üncü yüzme havuzunu da 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisinde yaptı.

Akkent'e yeni park inşa ediliyor!

Akkent Mahallesinde belediye tarafından bazı çalışmalar yapıldığını dile getiren Necip Güler, "Belediye ekipleri daha önce parklarımızı yenilemişti. Şimdi ise bir tane yeni park yapıyor. Çalışmalar sona ermek üzere.

Şahinbey Belediyesi üçüncü kapalı yüzme havuzunu Yeşilvadi Parkı'na yapıyor!

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Gaziantep Akkent Meydan Parkı açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan, 40 bin metrekare alana sahip, Akkent meydan parkı açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Şahinbey Belediyesi’nin açılışlarına yetişemiyoruz.” dedi

Akkent Meydan Parkı bugün açılıyor!

Akkent Meydan Parkı bugün açılıyor. Park içerisinde farklı oyun gruplarının olduğu çocuk oyun alanı, geniş spor alanı, 3 adet halı saha, 3 adet basketbol sahası, yürüyüş yolları ve oturma alanları bulunuyor...

Akkent Meydan Parkı'nın açılışı Cumartesi günü yapılacak!

399 adet park yaparak halkın hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, yapımını tamamladığı 40 bin metrekare alana sahip 400'üncü park olan Akkent Meydan Parkı'nın açılışını cumartesi günü yapacak.

Akkent’e Şahinbey Kültür Sarayı yapılacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; Gaziantep Şahinbey Akkent Parkı 'nın güneyinde bulunan Sosyal Kültürel tesis alanının yerine 3 bin kişilik Şahinbey Kültür Sarayı yapılacağını belirtti.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Beta Park'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Beta Yapı tarafından Ümraniye'da inşa edilen Beta Park'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Akkent park Haberi

Akkent park


Akkent Mahallesinde belediye tarafından bazı çalışmalar yapıldığını dile getiren Necip Güler, "Belediye ekipleri daha önce parklarımızı yenilemişti. Şimdi ise bir tane yeni park yapıyor. Çalışmalar sona ermek üzere. Yakında bu parkımızı hizmete açacağız. Aynı zamanda Halk Otobüslerinin giremediği noktalara belediye Fen İşleri ekipleri yol yapmak için çalışmalara başladı. Bu yolda açılınca mahallemizin heryerine Halk Otobüsleri rahatlıkla ulaşacak ve halkımız daha rahat ulaşım hizmeti alacak. Ayrıca belediye iki parkımızda da ışıklandırma çalışması yapacak" dedi. 

Belediyenin mahallesinde yaptığı ağaçlandırma çalışmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Güler. "Önceki yıllarda Akkent Mahallesi TOKİ konutları girişinde Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler, mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Halk otobüslerinin giremediği noktalara belediye Fen İşleri ekipleri yol yapmak için çalışmalara başladı. 

büyük bir alanda ve sokaklarda belediye tarafından...