02 / 05 / 2024

Akkent Spor Salonunun inşaatı tamamlandı mı

Akkent Spor Salonunun inşaatı tamamlandı mı

Akkent Kapalı Spor Salonu tamamlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor köyü içerisinde yapımı tamamlanan Kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu.

Çorum'daki 25.1 milyon TL'lik kapalı spor salonunun inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi tarafından yapımına 2017'de başlanan ve 25 milyon 161 bin TL'lik kapalı spor salonu yarım kaldı.

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Darıca’nın dev spor salonunun tribün betonu döküldü!

Darıca’da dev bir spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salonun tribün kat beton dökümünü tamamladı.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Çorum Stadı millet bahçesi mi olacak?

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Darıca spor salonunun inşaat çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da inşa edilecek spor salonunun çalışmalarını başlatıyor.

Kocaeli Darıca’ya dev spor tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca’da dev spor tesisi inşa edilecek. İnşa edilecek spor salonunun çalışmalar başlatılıyor.

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu geliyor!

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu inşa ediliyor. Spor salonu 450 günde tamamlanacak. Vali Harun Sarıfakıoğulları, spor salonunun inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İstanbul'da 80 okul ve 59 okul spor salonu açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan 80 okul ve 59 okul spor salonunun açılış töreni yapıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı..

Gaziantep Perilikaya Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey'de hayata geçireceği spor salonunun inşaatına başladı.

Esenler Spor Kompleksi'nin devri tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Pendik Belediye arasında imzalanan protokolün ardından Pendik Esenler Mahallesi’nde yer alan spor salonunun devri tamamlandı.

Akkent Spor Salonunun inşaatı tamamlandı mı Haberi

Akkent Spor Salonunun inşaatı tamamlandı mı


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor köyü içerisinde yapımı tamamlanan Kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu. 

Akkent Spor köyünün gelecekte spor alanında Gaziantep'in birçok ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, spor köyümüzde bulunan kapalı spor salonumuzda tamamladı. Yakın bir zamanda hizmete alacağız. Burada Şahinbey Belediye gençlik spor kulübümüz ve diğer takımlarımız çalışmalarını yapacaktır. Amacımız Gaziantep sporuna ve sporcusuna yeni tesisler kazandırmaktır. Yüzme havuzu hizmete sunulan Akkent Spor köyümüzde halı ve basketbol sahaları ile tenis kortları tamamlanmıştır. Kısım kısım hizmete sunuyoruz. Akkent spor köyümüz her türlü sportif faaliyetin gerçekleştirileceği dev bir spor tesisidir. Gelecekte spor alanında Gaziantep'in birçok ihtiyacını karşılayacak olup, ayrıca bölge insanımızın da spor yapmasına fırsat verecektir. Özellikle salon sporlarında burada hem Gaziantep...