08 / 07 / 2024

Akkök Grup Şirketleri

Akkök Grup Şirketleri

Akkök Grup Şirketleri'nin Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih Tanrıverdi'nin annesi vefat etti...

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

 Özgür ve hesaplı tatil isteyen karavana koşuyor! Günlük kirası 900 TL

Pansiyonda tatilin bile bütçeleri zorlamaya başlaması, ailece ya da kalabalık grup tatili yapmak isteyenleri karavana yöneltiyor. Günde 900 TL’ye kiralanabilen karavanların sayısının geçmiş yıllara oranla hızla artarak 10 bin adedi bulduğu belirtiliyor.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Lüks markalar artık BİM'de! Tommy Hilfiger, Fossil, Lacoste, Michael Kors, Guess... 5 Eylül 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan BİM mobil uygulaması üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçıran bin pişman! Peki, BİM'de satılan lüks marka saatlerin fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Karabük Grup Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Altun tarafından kuruldu.

Akiş GYO'nun AVM'lerinde ciro rekoru kırıldı!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, 2021 yılı üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı. 

Kiralık ev şirketleri geliyor!

Son zamanlarda artan kira fiyatlarına karşın yeni formül hayata geçiyor. Yeni hayata geçecek formül ile kiralık ev şirketleri kurulacak. 

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Akkök Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış!

Akkök Holding ve bünyesindeki şirketler adına Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış yapıldı.

Akkök Grup Şirketleri Haberi

Akkök Grup Şirketleri
Akkök Grup Şirketleri'nden Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş'de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğü görevlerini yürütmekte olan Fatih Tanrıverdi'nin annesi Emine Nevvare Tanrıverdi vefat...