05 / 05 / 2024

Akkuş Grup toplu konut projesi

Akkuş Grup toplu konut projesi

Akkuş Grup, inşaat sektörüne adım attı. İlk projesi Alya Residence'da satışlarını tamamlayan grup, sonbaharda Yakuplu'da toplu konut müjdesi verdi.

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

MESS Grup toplu iş sözleşmesi öncesinde çalışanlarına avans ödeyecek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), hali hazırda grup toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, çalışanlara tarihinde ilk kez avans ödenmesine karar verdi.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Hükümetten EYT açıklaması: Maaşlar toplu mu yatacak?

Milyonlarca kişinin gözü kulağı EYT düzenlemesine çevrildi. Peki EYT ne zaman yasalaşır, eğer süreç uzarsa EYT'liler maaşlarını toplu olarak mı alacak? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç açıkladı.

Sebze meyve fiyatları artınca komşular birleşip Hal'den toplu alışverişe başladı! Antalya, İstanbul Hali fiyat listesi..

Market raflarında sebze meyve fiyatlarındaki artıştan sonra bir grup vatandaş birleşerek Hal'den toplu sebze meyve almaya başladı. Peki Hal'de sebze meyve fiyatları kaç TL? İstanbul Hal fiyatları ne kadar? İşte Antalya, Ankara, İstanbul fiyat listesi...

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Çimento sektörü TÜFE +1 zam oranında uzlaştı!

ÇEİS ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında imzalanan yeni dönem grup toplu iş sözleşmesine göre, çimento sektörü çalışanlarına ilk sene TÜFE +1, ikinci sene ise TÜFE oranında zam yapılacak

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevine, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş seçildi...

Abdülkadir Akkuş: Cari fazla veren bir ekonomiye dönüştük!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Geçtiğimiz yıllarda cari açığı giderek artan ekonomimiz, güçlü bir büyüme politikasıyla cari fazla veren bir ekonomiye dönüşmeyi başarmıştır" dedi...

Şimdi konut almanın tam sırası!

Mardinli İş Adamları Derneği inşaat sektörünü masaya yatırdı.  Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akku, konut sektöründeki güncel gelişmeleri ve 2020 öngörülerini paylaştı...

Akkuş Grup toplu konut projesi Haberi

Akkuş Grup toplu konut projesi

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Yakuplu'da 100 konutun üzerinde bir toplu konut projemizi de sonbahar aylarında hayata geçirmiş olacağız" dedi. İnşaatta da büyümek istediklerini belirten Akkuş, tekstili bırakmayacaklarını ama inşaat sektörünün iş yelpazesindeki payını artıracaklarını açıkladı. 



Yeni...