05 / 05 / 2024

Akkuyu ortakları

Akkuyu ortakları

Rus Rosatom, 20 milyar dolarlık Türkiye’nin nükleer güç santrali projesi Akkuyu Nükleer’in yüzde 49 hissesini Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Kolin İnşaat konsorsiyumuna satılıyor.

Akkuyu'nun ÇED raporu açıklandı!

Mersin'in Gülnar İlçesi'nde yapılacak Akkuyu nükleer Güç Santrali'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulan 3 bin 600 sayfadan oluşan revize Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu açıklandı.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin revize ÇED raporu açıklandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulan 3 bin 600 sayfalık rapora göre Akkuyu NGS'nin inşaatı tamamlandıktan sonra bugünkü elektrik tüketiminin yüzde 16'sını karşılayacak Akkuyu NGS'den yapılan açıklama..

Akkuyu'da radyasyon değeri sınırın altında kalacak!

Akkuyu Nükleer Güç Santrali için hazırlanan ÇED raporunda, " yapılan hesaplamaların, nükleer santral sahasındaki yıllık toplam radyasyon değerinin, sınır değerin oldukça altında kalacağını gösterdiği" belirtildi.

Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirlendi...

Akkuyu Nükleer Santral'nin ÇED Raporu yakında kamuoyuna sunulacak!

Akkuyu'nun ÇED raporu önümüzdeki günlerde kamuoyuna sunulacak . Yılda yaklaşık 35 milyar kWh elektrik enerjisi üretilmesi planlanan Akkuyu Nükleer Santrali'nin ÇED raporu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın incelemesinin ardından kamuoyuna sunulacak.

Özka Ortaklar Royal ödeme planı!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Özka Ortaklar Royal ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Özka Ortaklar Royal iletişim!

Özka Ortaklar Royal iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor.

Özka Ortaklar Royal Konutları!

10 katlı 2 blok halinde yükselen Özka Ortaklar Royal Konutları, İstanbul Pendik'te, Özka Ortaklar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Satışların devam ettiği projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Ortaklar OSB yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştı!

Ortaklar OSB 5 yılda Türkiye'nin önde gelen markalarının akınına uğradı. Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştıklarını ve 2015 yılı sonuna kadar Ortaklar OSB'nin tamamının dolacağını söyledi.

Özka Ortaklar Royal projesi!

4 bin 500 metrekare alan üzerinde 10 katlı 2 blok halinde yükselen Özka Ortaklar Royal projesi toplam 100 adet daire ve 12 ticari biriminden meydana geliyor

Özka Ortaklar Royal resimleri!

Özka Ortaklar Royal resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde 10 katlı 2 blok halinde inşa edilen proje 100 daire ve 12 ticari birimden meydana geliyor

Ercan Çerçioğlu: Ortaklar OSB'de 2015 sonuna kadar yüzde 100 doluluk hedefliyoruz!

Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu sanayi parsellerinde yüzde 93 doluluk sağlandığını ve 2015 sonuna kadar yüzde 100 doluluk hedeflediklerini belirterek genişleme çalışmalarına başladıklarını kaydetti

Akkuyu ve Sinop nükleer santrallerinde 16 milyar dolarlık yerli yatırım yapılacak!

Taner Yıldız Türkiye'de 2023'e kadar işletmeye alınmasını planladıkları Akkuyu ve Sinop nükleer güç santrallerinin inşaat ve işletmeye geçiş süreçlerinde 8'er milyar dolardan toplam 16 milyar dolarlık yerli yatırım öngördüklerini belirtti...

Akkuyu ortakları Haberi

Akkuyu ortakları

Rusya Federasyonu Devlet Nükleer Enerji Kurumu Rosatom, Türkiye'nin ilk nükleer güç santrali olacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) projesine, Cengiz Holding- Kalyon İnşaat ve Kolin İnşaat'tan oluşan CKK konsorsiyumunu dahil ediliyor. 


Türk şirketlerin Akkuyu Nükleer A.Ş. proje şirketinin hissedarları arasına katılma koşullarını belirleyen sözleşme Moskova'da gerçekleşen IX. Uluslararası Nükleer Enerji Forumu ATOMEXPO kapsamında imzalandı.


DEV PROJELERE İMZA ATAN KONSORSİYUM

CENGİZ HOLDİNG: Holdingin toplam tamamlanan proje tutarı 8.12 milyar dolar, devam eden proje tutarı ise 14.5 milyar dolar.


KALYON İNŞAAT: Şirketin Rusya, Libya, BAE, Suudi Arabistan, Irak, Katar'da projeleri bulunuyor. Holding bünyesinde; kurulu gücü 100 MW'nin üzerinde olan HES sahibi şirketler ve doğalgaz satış ve dağıtım işletmeleri mevcut.


KOLİN İNŞAAT: Holdingin toplam tamamlanan proje tutarı 5.8 milyar dolar, devam eden proje tutarı ise 13.5 milyar...