07 / 07 / 2024

akm restorasyonu durdu mu

akm restorasyonu durdu mu

Taksim Atatürk Kültür Merkezi'nin restorasyonu durdu...

Erbil'deki tarihi kalenin restorasyonu ekonomik kriz engeline takıldı!

Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Irak'ın Erbil şehrindeki tarihi kalenin 2009'da başlayan restorasyonu, 2014'te terör örgütü DEAŞ'ın ortaya çıkması ve ardından gelen ekonomik kriz sebebiyle büyük oranda durdu.

AKM'nin inşaatı durdu mu?

Cumhuriyet döneminin simge yapılarından olan AKM'de çalışmaların durduğu iddia edildi. 5 ay önce yıkılan Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yapılacak yeni bina için ruhsat başvurusu bile yapılmadı.

AKM’nin restorasyonu için imza toplanıyor!

77 yaşındaki Devlet Tiyatrosu eski sahne amiri Ediz Baysal, önce Devlet Tiyatrosu Seyirciler Derneği’ni (DEVTİS) kurdu. Şimdi de atıl bırakılan AKM’nin restorasyonu için etkinlik etkinlik gezip imza topluyor.

Ordu Perşembe Laleli Eski Camii'nin restorasyonu durdu mu?

Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Kutluca köyünde bulunan ve 40 yıldır ibadete kapalı olan Kutluca Camisi’nin restorasyonu geçici bir süreliğine durduruldu.

Deniz Süpürgesi durdu, Körfez çöple doldu!

İzmit Körfezi’nde deniz temizliği, sözleşme süresinin bitmesi nedeniyle yeni yılla birlikte durdu. 4 gün içinde özellikle Marina iskelesi çevresinde deniz çöplerle doldu. Yeni ihale bekleniyor.

Bahçeşehir Gölet Parkı projesi neden durdu?

Başakşehir Belediyesi'nin Bahçeşehir Göleti alanını 5 katına çıkaracak dere ıslahı çalışmaları neden durdu? İSKİ ve Başakşehir Belediyesi ne diyor? Bahçeşehir Göleti Eşkinoz Deresi ıslahı projesi ne zaman devam edecek? İşte cevaplar...

Sabuncubeli Tüneli'nde inşaat çalışmaları durdu!

Maaşlar ödenmedi tünel yapımı durdu İzmir-Manisa Devlet Yolu üzerinde, 9 Eylül 2011 tarihinde temeli atılan Sabuncubeli tünellerinde çalışan işçiler, maaşlarını alamayınca isyan etti...

Yıldırım Külliyesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Yıldırım Külliyesi'nin restorasyonu tamamlandı. Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt tarafından yaptırılan ve de Bursa Büyükşehir Belediyesince restore edilen Yıldırım Külliyesi, yenilenen yüzü ile yeniden hizmete açıldı

Kapalıçarşı'nın restorasyonu 2015'te başlıyor!

Yaklaşık 5 yıldır restorasyonu gündemde olan Kapalıçarşı'da çalışmaların kısa sürede başlaması planlanıyor. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2015 baharında İSKİ'nin altyapı çalışmasına başlamasının planlandığını söyledi.

Manisa Şehir Hastanesi'nin inşaatı ikinci kez durdu!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu 'nun katılımıyla temeli atılan 558 yataklı Manisa Şehir Hastanesi 'nin yapımı ikinci kez başlamadan durdu.

Vahdettin Köşkü'nün restorasyonu bitti!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid döneminde yapılan ve hanedanın ikamet ettiği Vahdettin Köşkü'nün restorasyonu bitti. Tarihi köşk yıkılarak aslına uygun halde yeniden yapıldı. Vahdettin Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Kütahya Kalesi'nin restorasyonu için toplantı yapıldı!

Kütahya 'da 5. yüzyılda Bizanslılar tarafından yaptırılan, Selçuklular, Germiyanoğulları ve Osmanlılar tarafından da onarımı yapılarak kullanılan tarihi Kütahya Kalesi' nin, restorasyonu için toplantı düzenlenecek...

Validebağ'da inşaat durdu, sıra mahkeme kararında!

Validebağ'da inşaat durdu, sıra mahkeme kararında. Üküdar'da yer alan Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada başlanan cami inşaatında faaliyetlerin, mahkemeden konuyla ilgili yazı gelinceye kadar durdurulması kararı alındı.

akm restorasyonu durdu mu Haberi

akm restorasyonu durdu mu


Geçen yıl şubat ayında restorasyon çalışmalarını başladığı Atatürk Kültür Merkezi 'ndeki çalışmalar durduruldu. Bakanlık yetkilileri inşaatın durmasını müteahhit firmanın istediğini...