02 / 05 / 2024

Akmercan Şirketler

Akmercan Şirketler

Kentin doğalgaza kavuşturulması için yapılacak çalışmalar için yüklenici firma Akmercan Şirketler Grubu Müdürü Keskin ile Tunceli Valisi ve Tunceli Belediye Başkan Vekili Sonel arasında protokol imzalandı.

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Ulu Şirketler Grubu lojmanları otele dönüştürdü!

2013 yılında Atomstroyexport ile Akkuyu'da çalışanlar için lojman tesisi yapmak için imza atan Ulu Şirketler Grubu, ödeme yapılmaması sonrası 20 milyon dolarlık bir yatırımla lojmanları otele dönüştürdü.

Yediyol Şirketler Grubu'ndan yeni projeler geliyor!

Yediyol Şirketler Grubu, İstanbul'da jeotermal enerji ile ısınan ve termal havuzlara sahip konut projeleri inşa etmek üzere çalışmalarına başladı.

MNG Şirketler Grubu'ndan e-ticaret’e yeni bir soluk!

Alt yapı, inşaat, otel yatırımları, enerji üretimi ve pazarlaması ile Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunan MNG Şirketler Grubu, “setmoda.com” ile online alışverişe farklı bir bakış açısı getiriyor.

Tunceli'ye doğalgaz müjdesi!

Kentin doğalgaza kavuşturulması için yapılacak çalışmalar için yüklenici firma Akmercan Şirketler Grubu Müdürü Keskin ile Tunceli Valisi ve Tunceli Belediye Başkan Vekili Sonel arasında protokol imzalandı.

FC Barcelona'nın stadını Türk şirketler mi yenileyecek?

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo, "İnşaat işleri 2018 yazında başlayacak. Türk şirketler de teklif verebilir. Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun istiyoruz, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz.

Merosa Şirketler Grubu basın lansmanı bugün!

25 yıl aşkın süredir Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower Projesi ve diğer projelerinin tanıtımının yapılacağı lansman toplantısı bugün yapılacak.

Cemal Akmercan Otel Projesi 4 yıl sonra onaylandı!

İstanbul Sirkeci Garı yakınında bulunan ve altından Marmaray hattı geçen arsaya yapılmak istenen Cemal Akmercan Otel Projes, 4 yılın ardından onaylandı.

Küresel şirketler yatırımlarını artıracak!

Türkiye'de yıllardır faaliyet gösteren birçok firma yatırımlarını artıracaklarını belirtti. Şirketler, ülke ekonomisine duydukları güvenin tam olduğunu belirtti.

Gül Şirketler Grubu 10 milyar liralık 12 proje yapacak!

Gül Şirketler Grubu yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Şirket, 10 milyar lira değerinde 12 proje hayata geçirecek. Yatırımların yarısı Beylikdüzü'nde yer alacak. Şirketin bu yıl ciro hedefi ise 4 milyar lira.

TMSF'ye devredilen şirketler hakkında karar verildi!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen şirketler hakkında karar verildi. Zarar eden 40'a yakın şirket tasfiye edilirken, suça karışmayanlar ise sahibine iade edilecek.

Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan şirketler yeniden yapılandırılacak!

Türkiye Varlık Fonu’na aktarılan şirketlerin yeniden yapılandırılması için çalışma başlatıldı. Şirketler fonksiyonel hale getirilecek.

Gül Şirketler Grubu'ndan 8 yeni proje geliyor!

Gül Şirketler Grubu, şimdi de rekor sayılabilecek seviyedeki yatırımları için düğmeye bastı. 2017 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gül Şirketler Grubu, toplam 10 milyar TL değerinde yatırıma imza atmaya hazırlanıyor.

Akmercan Şirketler Haberi

Akmercan Şirketler

Tunceli Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'ndaki imza töreninde konuşan Vali Sonel, Tunceli'ye doğalgaz getirecek yatırım protokolünü imzalamış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, protokol ile kentin doğalgaza kavuşması için ilgili firmanın 5 milyon dolar yatırım yapacağını söyledi.


Kentin gelecek yıl doğalgaza kavuşacağını bildiren Sonel, şöyle konuştu: 

"2018'in kışında inşallah Tunceli'de doğalgaz verilmiş olacak. İlk etapta üniversite ve Atatürk Mahallesi'nde çalışmalar başlayacak. Bu çalışmalar daha sonra diğer mahallelerimizde devam edecek. Yaklaşık 15 bin aboneye ulaşmış olacağız. Bu doğalgaz dağıtım çalışmaları esnasında sokaklarımızda kazılar olacak, sokakların tekrar güzel hale getirilmesi belediyemizce yaptırılacak. Doğalgazın Tuncelimize, yöremize ve yöremizin güzel insanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum."


Sonel, hem valilik hem de belediye olarak doğalgaz çalışmalarına destek olacaklarını sözlerine ekledi.


Yunus Keskin de doğalgaz için altyapı çalışmalarının başlaması amacıyla protokol imzaladıklarını...