05 / 05 / 2024

akmerkez dinçkök kavga

akmerkez dinçkök kavga

Akkök Holding'in ortakları birbirine girdi. Eski patron Ömer Dinçkök, kardeşi Ali Raif Dinçkök ve yeğenleri Raif Ali Dinçkök ile Alize Dinçkök Eyüboğlu'nu mahkemeye verdi...

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak?

Milyonlarca sözleşmeli çalışan kadro müjdesini bekliyor. Peki, Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak? İşte detaylar...

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Kamuda çalışan öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi gibi binlerce sözleşmeli personele müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi: kadro geliyor!

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Akmerkez GYO, sinema alanını Üçgen Bakım'a aylık 80 bin TL'ye kiraladı!

Akmerkez GYO'nun Üçgen Bakım'a kiralanmış olan sinemanın, aylık 80 bin TL bedel karşılığı kiralanmak üzere Üçgen Bakım ile anlaşma yapılmasına karar verildi.

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Alize Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök kimdir? Alize Dinçkök daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alize Dinçkök'ün biyografisi...

akmerkez dinçkök kavga Haberi

akmerkez dinçkök kavga


Akkök Holding hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler arasında bir süredir var olan yönetime dair anlaşmazlık giderek şiddetleniyor.


Daha önce Aksa Akrilik’in genel kurul gündemine ilişkin bazı maddelerin iptali için dava açan Ömer Dinçkök’ün açtığı dava heyete gönderilirken, bir bomba da Akmerkez’de patladı.


YEĞENLERE AĞIR İTHAM

Ünlü alışveriş merkezi Akmerkez’de büyük bir payı bulunan Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığında hissedarlardan Ömer Dinçkök, ağabeyi Ali Raif Dinçkök’ün çocukları, yani  yeğenleri olan Raif Ali Dinçkök ve Alize Dinçkök Eyüboğlu ile diğer yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Berkman aleyhine, Akmerkez GYO’yu hukuka aykırı yönetip zarara uğrattıkları iddiasıyla sorumluluk davası açtı.


Gelen şikayet üzerine herhangi bir duruşma günü verilmese de 9 Ocak 2015 tarihinde duruşmasız bir inceleme günü...