04 / 05 / 2024

Akmerkez Sarar mağazasında son durum

Akmerkez Sarar mağazasında son durum

Sarar, Akmerkez'de bulunan mağazasını 3 aya kadar kapatacak. İddiaya göre mağaza kapatma nedeni ise Akmerkez yönetiminin kira konusundaki katı tutumu ve böylesi bir dönemde 'anlayış' göstermemesinin olduğu belirtildi.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Kiler GYO Altındağ Dışkapı Mağazası değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Altındağ Dışkapı Mağazası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Cezaevi satış mağazası yakında Ankara'da açılacak!

Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde de açılacak. Satış mağazasında gıdadan tekstile, hediyelik eşyadan temizlik ürünlerine kadar yüzlerce ürün satılıyor. 

Kiler GYO Altındağ Dışkapı Mağazası 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Altındağ Dışkapı Mağazası'na ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Villeroy and Boch Etiler mağazası, mimari tasarımı ile fark yaratıyor!

Villeroy & Boch’un ilham veren köklü hikayesi, temsil ettiği Avrupalı yaşam tarzı ile Etiler Mağazasında hayat buluyor. Dekorasyon trendlerini etkileyen koleksiyonların da yer aldığı mağaza Haziran 2016’dan itibaren hizmet veriyor.

Özsüt yeni konseptini Capitol AVM’deki mağazasına taşıdı!

Geleneksel tatların usta dokunuşlarla hayat bulduğu Özsüt, Capitol AVM mağazasında yeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.

Akmerkez Sarar mağazası kapatılacak!

Sarar, Akmerkez'de bulunan mağazasını 3 aya kadar kapatacak. İddiaya göre mağaza kapatma nedeni ise Akmerkez yönetiminin kira konusundaki katı tutumu ve böylesi bir dönemde 'anlayış' göstermemesinin olduğu belirtildi.

Altıncı Cadde yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Dekorasyon tutkularını mobilya ve aksesuarla buluşturan Altıncı Cadde 1000 metrekarelik yeni mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

Akmerkez Sarar mağazasında son durum Haberi

Akmerkez Sarar mağazasında son durum

15 Temmuz darbe girişiminden sonra ekonomide çarklar bir ölçüde yavaşladı. Bu durum özellikle perakende sektöründe kendini gösteriyor. İlk şokun etkisiyle hazır giyimden ayakkabıya, zücaciyeden ev tekstiline tüketici alışverişi yavaşlattı. Bu da doğal olarak perakendecilerin cirosunu düşürdü. 


Perakendede aslında tehlike sinyalleri yılbaşında Ankara'da patlayan bombalardan sonra çalmaya başlamıştı. Böylesi kritik zamanlarda perakendecilerle AVM'ler arasındaki kira sürtüşmesi de artıyor. Özellikle cirodan pay almayıp, dolar ya da euro bazında sabit kira alan AVM'lerle markalar arasında sıkıntılar yaşanıyor. Geçen hafta görüştüğümüz Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar da böylesi bir sıkıntıdan bahsetti. 


Firmanın Bozüyük'te bir AVM'si var ve cirodan pay alıyor. Firma AVM'lerin dilinden anlıyor ama bu durum kiracısı olduğu Akmerkez yönetimi ile gerginlik yaşamasına engel olmuyor. Erkek giyim ve ev tekstili üretip satan...