10 / 05 / 2024

AKMÜB 28. Ankara inşaat yapı fuarına katıldı mı

AKMÜB 28. Ankara inşaat yapı fuarına katıldı mı

Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar. AKMÜB Aksaray Müteahhitler Birliği 28.si düzenlenen TURKEYBUILD Ankara inşaat yapı fuarı ve iş geliştirme gezisi düzenledi.

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu!

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası için tapu devri işlemleri tamamlandı. ÖİB'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Balık Hali'nde 12 kg hamsi 100 TL, 13 kg istavrit 300 TL! İşte 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 28 Kasım 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, halde hangi balıklar ne kadar fiyatlarla satışa sunuldu? İşte 28 Kasım fiyat listesi...

Ankara Hal'inde maydanoz 0,40 kuruş, turp 1 TL, patates 4 TL ! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 28 Eylül 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Ankara Hali'nde domates, biber, muz, şeftali, patlıcan ve diğer sebze meyve çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 28 Eylül 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Ankara Hali'nde balık, meyve ve sebze ne kadar? İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin güncel fiyatları açıklandı. Peki, Ankara Hali'nde bugün balık, sebze ve meyve fiyatları ne kadar? İşte 28 Temmuz 2022 balık ve sebze-meyve fiyat listesi...

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Ankara'da 28.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ, Keçiören, Yenimahalle ve Sincan'da yer alan 8 adet gayrimenkulü 28 milyon 675 bin 569 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Hamamarkası TOKİ ile yeni bir çehreye kavuştu!

Ankara Hamamarkası bölgesi, Ankara Altındağ Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla yeni bir çehreye büründü.

Ankara Palas Cumhurbaşkanlığına devredildi!

Ankara Palas ve üzerinde bulunduğu arazi, Dışişleri Bakanlığı’nın işletmesinden alınarak Milli Saraylar İdaresi’ne verildi. Böylece Ankara Palas’ın binası da Cumhurbaşkanlığı’na devredilmiş oldu.

Ankara Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Ankara Büyükşehir'den 88.2 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ve Yenimahalle'deki 5 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek..

Aksaray'da müteahhitler istişare toplantısında bir araya geldi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) tarafından gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi.

Bulvar Loft, Bir Ülke: İspanya seçkisine sponsor oldu!

Akfen'in Ankara'daki konut projesi Bulvar Loft, 28. Ankara Uluslararası Film Festivalinde "Bir Ülke: İspanya" seçkisine sponsor oldu.

AKMÜB 28. Ankara inşaat yapı fuarına katıldı mı Haberi

AKMÜB 28. Ankara inşaat yapı fuarına katıldı mı

İnşaat sektöründe yeniliklere her zaman açık olan ve bu önde düzenlenen yapı fuarlarına katılan Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar. Ömer Gümüşay'ın başkanlığındaki Müteahhitler yaptıkları yei bina ve dizayn ve kullandıkları kaliteli malzemelerle adından da hoşça duyuruyor. 


AKMÜB Aksaray Müteahhitler Birliği 28.si düzenlenen  TURKEYBUILD Ankara inşaat yapı fuarı ve iş geliştirme gezisi düzenledi. Yapı fuarına katılan AKMÜB üyeleri; teknolojiyle birlikte gelişen yapı malzemelerini yerinde inceleyip tanıma fırsatı buldu. Fuarda yer alan birçok firma ve firma yetkilileriyle fikir alışverişi yapıldı. 


Aksaray...