19 / 05 / 2024

AKMÜB katılımı

AKMÜB katılımı

Aksaray'da inşaat sektöründe yeniliklere her zaman açık olan ve bu önde düzenlenen yapı fuarlarına katılan Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar.

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

Emlak Katılım'ın aktif büyüklüğü 151 milyar Türk Lirası olarak gerçekleşti

Emlak Katılım’ın, 2023 yılının üçüncü çeyreğinde aktif büyüklüğü 150,7 milyar TL olurken ülke ekonomisine sağladığı katkı 71,2 milyar TL olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıtntıları...

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Emlak Katılım 2020'de yüzde 120 büyüdü!

Katılım finans sektörünün en genç oyuncularından biri Emlak Katılım, 2020 yılında yüzde 120 büyüme gerçekleştirerek aktif büyüklüğünü 20.3 milyar TL’ye çıkarttı. 

Emlak Katılım 2020’ye 20,3 milyar TL aktif büyüklük ve 50 şubeyle imza attı!

Asırlık geçmişinden gelen güç ve sektörün en genç markası olmanın getirdiği dinamizm ile tekrar yola çıkan Emlak Katılım, 2020'yi başarılı bir biçimde tamamladı.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Emlak Katılım şubeleşmede hedef büyüttü!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, 2020 için planladıkları 40 şube hedefini yukarı yönlü revize ettiklerini ve yeni şube hedeflerini 50'ye çıkardıklarını dile getirerek, "Fiziki olarak bizim için elzem olan noktalarda yer almayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Emlak Katılım Erenköy şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul'da bulunan 5'inci şubesini Erenköy'de hizmete açtı. Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, "Salgın sürecine rağmen Emlak Katılımı büyütmeye devam ediyoruz'' diye konuştu.

Emlak Katılım’dan 200 milyon liralık sukuk ihracı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar "Kira sertifikası piyasası her geçen gün gelişerek büyüyor. Kira sertifikası ihracı yoluyla hem kaynak çeşitliliğini artıracağımıza hem de daha fazla hacme ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Türkiye Finans Katılım Bankası kira sertifikası ihraç büyüklüğü yüzde 97 arttı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 11 Şubat 2020 tarihinde KAP'a yaptığı yazılı açıklamada yatırım enstrümanlarından biri olan kira sertifikası ihraç büyüklüğünü yüzde 97 arttırdığını bildirdi...

Emlak Katılım’da tablo pozitif! Şimdi daha çok katkı zamanı!

Emlak Katılım Bankası, 2019 yılının ilk yarısını 4,6 milyar liraya ulaşan aktif büyüklük ile tamamladı. Banka ayrıca Fitch Ratings’den kredi rating notu da aldı.

Emlak Katılım Bankası sektöre destek verecek!

18 yıl aranın ardından hizmete giren Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, yerli üretim yapan şirketleri fonlayacak. Bankanın yönetim kurulu üyesi Zeki Sayın, ithal ikameli projeleri finanse edip ekonomiyi büyüteceklerini söyledi. 

AKMÜB katılımı Haberi

AKMÜB katılımı

Aksaray'da inşaat sektöründe yeniliklere her zaman açık olan ve bu önde düzenlenen yapı fuarlarına katılan Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar. Ömer Gümüşay'ın başkanlığında ki Müteahhitler yaptıkları yei bina ve dizayn ve kullandıkları kaliteli malzemelerle adından da hoşça duyuruyor. AKMÜB Aksaray Müteahhitler Birliği 28.si düzenlenen TURKEYBUILD Ankara inşaat yapı fuarı ve iş geliştirme gezisi düzenledi. Yapı fuarına katılan AKMÜB üyeleri; teknolojiyle birlikte gelişen yapı malzemelerini yerinde inceleyip tanıma fırsatı buldu. Fuarda yer alan birçok firma ve firma yetkilileriyle fikir alış verişi yapıldı. 


Aksaray...