18 / 05 / 2024

akören atık su arıtma tesisi açılışı

akören atık su arıtma tesisi açılışı

Stabilizasyon havuzu olarak 2010 yılında işletmeye alınan Akören Atıksu Arıtma Tesisi’nin eksikleri tamamlanarak Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başladı. Tesis, 3 bin 500 kişiye hizmet veriyor.

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Silivri Akören Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi, Akören Sağlık Ocağı'nın temelini attı.

TOKİ Konya Akören projesi 25 Kasım'da satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Akören projesini 25 Kasım'da satışa çıkıyor.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

Konya Akören Şehir Konağı'nın temeli atıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Akören Şehir Konağı'nın temelini attı.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Konya Akören Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akören ilçesinde inşa edilen kültür merkezi hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılış töreninde konuştu.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

akören atık su arıtma tesisi açılışı Haberi

akören atık su arıtma tesisi açılışı


Stabilizasyon havuzu olarak 2010 yılında işletmeye alınan Akören Atıksu Arıtma Tesisi’nin eksikleri tamamlanarak Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başladı. Toplam 7 bin 790 kişi kapasiteli tesis, 3 bin 500 kişiye hizmet veriyor. Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerde su ve kanalizasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından tekrar aktif hale getirilen Akören Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başlatıldı. Maddi imkansızlıklar sebebiyle işletilemeyen ve atıl durumda bırakılan Akören Atıksu Arıtma Tesisi, 6360 Sayılı Büyükşehir Belediyeleri Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle KOSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine geçti. Stabilizasyon Havuzu olarak inşa edilen ve 2010 yılında işletmeye alınan tesis, idare ve kontrol binası, ızgara yapısı, giriş terfi istasyonu, kum tutucu ve anaerobik havuz, fakültatif havuz ve çamur lagünü...