03 / 05 / 2024

akören toki 2021 başvuru detayları

akören toki 2021 başvuru detayları

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Konya Akören projesinde yer alan 80 adet konutu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Konya'da yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul!

Akören Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Konya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.

ESK indirimlerini gören koşuyor! Bu kez burger ve kasap köfteye akın var! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu (ESK) indirimlerini gören koşuyor! Birçok üründe indirimlerini koruyan kurum bu kez burger ve kasap köftede indirim yapınca vatandaş akın etti. İşte ESK 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! İstanbul Başakşehir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri büyük bir merakla araştırılıyor. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası kura çekiliş tarihlerinin ne zaman açıklanacağına dair her gün sayısız sorular yöneltiliyor. İşte detaylar!

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

Akören 3. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Konya Akören kura sonucu 2+1 listesi!

Akören 3. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı ve Konya Akören kura sonucu 2+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte  Konya Akören detayları...

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri! Akören 3. Etap fiyat listesi!

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri ve Akören 3. Etap fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Akören 3. Etap projesi için başvurular ne zaman başlayacak? İşte Konya Akören 3. Etap detayları...

TOKİ Konya başvuruları için tarih belli oldu! Taksit bedellerine inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören 3. Etap için başvuru tarihleri belli oldu. İşte detaylar...

Meral Akşener: TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceklerini söyledi.

TOKİ Konya Akören alt gelir grubu başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören alt gelir grubunda yer alan 15 adet konut için başvurular 14 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ 2021'de 73 bin sosyal konut ihalesi gerçekleştirdi!

Türkiye'de dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalarını hızlandıran TOKİ, 2021'de 73 bin sosyal konutun ihalesini gerçekleştirdi.

akören toki 2021 başvuru detayları Haberi

akören toki 2021 başvuru detayları

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Akören alt gelir projesi için başvuru dönemini başlattı.

TOKİ Konya Akören alt gelir grubu projesinde 80 adet 2 oda 1 salon konuta yer veriliyor. Proje kuralı olarak satışa çıkarıldı.

Konya Akören TOKİ projesinin kura çekilişi 9 Aralık 2021 olarak belirlendi. Başvuruların 3 Aralık'ta sona ereceği proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Konya Akören projesinde en düşük konut bedeli 117 bin 860 TL, en yüksek konut bedeli 181 bin 931 TL olarak belirlendi.  

Yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Konya Akören 2021 projesi için ödenecek taksit bedelleri 392,87 TL ile 889,44 TL arasında değişiyor. 

180 ay ve...