27 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.



Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''altın bilezik fiyatları bugün ne kadar?, 14 ayar altın bilezik kaç lira? 18 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor.  Altın fiyatları 25 Nisan Pazartesi gününe yukarı yönlü başlarken gün içinde düşüşe geçti. Fed faiz kararına sayılı günler kala gelen şahin tondaki mesajlar altın fiyatları üzerinde baksı oluşturuyor. Geçtiğimiz haftalarda rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bu hafta dalgalanmaya başladı. Altının ons fiyatı tekrar 2000 dolar altına düşerken gram altın 1366 lira oldu. Gram altının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da düşüşe geçti. 

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları kaç TL oldu? 25 Nisan Cuma altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön