29 / 04 / 2024

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altından sonra en çok tercih edilen yatırım aracı gümüşe talep gittikçe artıyor. Bu kapsamda yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Uzmanlardan gümüş için rakam açıklaması geldi. bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!



Geçen sene gümüş yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağkayarak en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Bu sene de yatırımcıların çoğu gümüşe yönelirken, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak etmeye başladı. peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? soruları araştırırlıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüş için tek rakam açıkladı. 

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!
GÜMÜŞ İÇİN ROTA OLUŞTURULDU!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gümüşü önemsediğini her açıklamasında dile getiren Memiş, gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini açıkladı. 

Memiş, gümüş fiyatlarının 26 TL seviyesinin üzerine çıkacağını söyledi.

Gümüşü önemsiyorum diyen Memiş, bu sene de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım araçlarından biri olacağının vurgusunu yaptı.

Gümüşte dalgalanmaların ve düşüşlerin de olabileceğini ama bunların kısa sürweceğini belirten Memiş yatırımcılara gümüşlerine sahip çıkmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Bugün gümüş fiyatları ne kadar? 30 Ağustos 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 30 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Güncel gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Gümüş fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü soruları merak edilip araştırılıyor. 

Gümüşün ons fiyatı 24,60 dolardan değerleniyor. Güncel gümüşün alış fiyatı 20,94 lira, satış fiyatı 21,74 liradan değerleniyor.  Aynı dakikalarda ons altın 1938 dolar ile aşağı yönlü hareket ediyor. Gram altın alış fiyatı 1692 lira, satış fiyatı ise 1712 liradan işlem görüyor.

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Dolar yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar acil bakın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön