27 / 04 / 2024

akpınar inşaat nerede

akpınar inşaat nerede

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuray Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin  TL sermaye bedeli ile İsmet Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Berkpınar tarafından kuruldu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

akpınar inşaat nerede Haberi

akpınar inşaat nerede

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuray Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu. 


Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MEDİKAL-Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü medikal , laboratuar malzemeleri, steril malzemelerinin  toptan alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, ithalat ve ihracatı. KİMYA -Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. -Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını,  satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili...