05 / 05 / 2024

AkPlaza engellilere özel tasarımlar

AkPlaza engellilere özel tasarımlar

Bölgenin ilk yatay ofis projesi olarak dikkat çeken projede; her katta engellilere özel tuvalet ve lavabo, tekerlekli sandalyelerin rahatlıkla geçebildiği ve eni 1.60 mt olan kayar kapılar bulunuyor.

Engellilere eğitim desteği tutarı aylık 4 bin 692 TL oldu! 

Özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde engellilere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, bu yıl katma değer vergisi (KDV) hariç bireysel eğitim için aylık 4 bin 692 TL, grup eğitimi için aylık 1.314 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Ev alacaklar dikkat! Sosyal konut projesiyle ilgili flaş gelişme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal medya hesabından Eylül'de duyurulması planlanan yeni sosyal konut projesinde gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, engellilere özel kontenjan ayrılacağını açıkladı.

TOKİ'den ucuz konut fırsatı!

TOKİ engellilere özel satışa çıkardığı ucuz konutlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. TOKİ vatandaşlara aylık kolay ödenebilen taksitler ile ev alma şansını sunuyor...

Demir Country'de engellilere özel daireler!

Demir Country projesinde engellilere özel daireler tasarlandı. Demir İnşaat, projede DAY Sigorta işbirliği ile engellilere özel bir kampanya düzenliyor.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Birevim'den ‘Bir Destek’ kampanyasıyla engellilere özel fırsat!

Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu!

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu 27 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Projede yüzde 40 engellilere özel 7 adet konut satışta.

Yeni inşaat projelerinde engellilere özel alan ayrılacak!

AK Parti İl örgütü, binalarda yangın merdiveni, sığınak gibi alanlarla beraber engellilere yapılması gerektiği düşüncesiyle bir çalışma başlattı.

TOKİ Ankara Yapracık'da engellilere özel 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Yapracık'da engellilere özel 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı. Açık artırma usulü ile satışa çıkarıldığı TOKİ Ankara Yapracık projesinde fiyatlar 240 bin liradan başlıyor.

Konya Akşehir'de engellilere özel tesis yapılacak!

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçedeki bazı engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Manisa'da yaşlı ve engellilere özel otel açılacak!

Antalyalı bir firma Ahmetli-Salihli istikametinde sadece yaşlılar ve engellilere hizmet vermek amacıyla bir otel açmayı planlıyor. Yapılacak yatırımın tutarının ise 50 milyon lirayı geçeceği tahmin ediliyor.

Vodafone Arena‘da engellilere özel tribün yapılacak!

Yapımı süren Vodafone Arena'nın son teknolojiyle donatılacak muhteşem bir stat olacağını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, engellilerin de gelip rahat müsabaka izleyebilecekleri bir ortam yaratacaklarını belirtti.

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap'ta 2 konut engellilere özel satılıyor!

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap'ta 2 konut engellilere özel satılıyor. Kurası 18 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan projede 76,76 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

AkPlaza engellilere özel tasarımlar Haberi

AkPlaza engellilere özel tasarımlar

Akdağlar İnşaat'ın İstanbul Piyalepaşa'da inşa ettiği AkPlaza, engelsiz bir çalışma ortamı sunuyor. Bölgenin ilk yatay ofis projesi olarak dikkat çeken projede; her katta engellilere özel tuvalet ve lavabo, tekerlekli sandalyelerin rahatlıkla geçebildiği ve eni 1.60 mt olan kayar kapılar, görme engellilere yönelik alfabenin olduğu asansörler bulunuyor. 3 bloktan oluşan AkPlaza'da, ofislerin metrekare fiyatları 3 bin 500 dolardan başlarken, kiralama metrekare fiyatları ise 22-25 dolar arasında değişiyor. 


Takvim 


AkPlaza İletişim:

0212 250 31 26