19 / 05 / 2024

Akra Barut Otel rezervasyon

Akra Barut Otel rezervasyon

Akra Barut Otel, tasarımıyla huzurlu bir ortam sağlarken The LifeCo Sağlıklı Yaşam Merkezi, spor kulübü, tasarlanan Executive Katı ile hem tatilleri hem de iş gezilerini keyifli bir hale getiriyor.

Akra Didim geliyor! Didim'e 2.7 milyar TL'lik yeni otel! 

BHM Otelcilik, Aydın Didim'de hayata geçireceği yeni otel projesi için start verdi. Akra Didim adıyla yükselecek olan proje 2 milyar 709 milyon 183 bin 919 TL'ye mal olacak.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

Antalya Alara Loft Konutları tanıtıldı!

Yapımcı firması Kırmızıtaş Holding olan Alara Loft konut projesinin tanıtım kokteyli, "Geleceğin rezidansında bugünden yaşayın" mesajıyla Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi.

Modern şehir ve kentsel dönüşüm zirvesi yarın yapılacak!

Dünya Gazetesi ile CNBC-e tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla, yarın Akra Barut Otel'de "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi" düzenlenecek.

Antalya Akra Barut Otel, iş gezilerinin tercihi oluyor!

Akra Barut Otel, tasarımıyla huzurlu bir ortam sağlarken The LifeCo Sağlıklı Yaşam Merkezi, spor kulübü, tasarlanan Executive Katı ile hem tatilleri hem de iş gezilerini keyifli bir hale getiriyor.

İhracatçılara 31 milyar dolarlık destek!

Akra Barut Oteli' nde düzenlenen toplantıda konuşan TÜRK Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, bankanın 2014 yılında ihracatçılara verdiği desteğin 31 milyar dolara ulaştığını bildirdi.

Barut Grubu'nun Fethiye'deki oteli Nisan 2015'te açılacak!

Barut Grubu'nun Fethiye'de yapımı süren oteli Nisan 2015'te açılacak.415 oda ve toplam 1.250 yatak kapasitesine sahip otel; 80 dönüm alan üzerinde kuruluyor.

Şanlıurfa'ya 40 adet 5 yıldızlı otel lazım!

Şanlıurfa'nın girişimcilik alanındaki potansiyelini değerlendiren Mahmut Barut, Urfa'ya 2023 yılına kadar en az 40 adet 5 yıldızlı otel gerekiyor" diye konuştu...

ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuar tanıtım toplantısı yapıldı!

2015 yılında 26'ncısı düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın tanıtım toplantısı Akra Barut Hotel'de gerçekleştirildi. Birçok işadamı fuar ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Midpoint'in yeni markası Welldone Antalya'da hizmete açıldı!

ÜNLÜ restoran zinciri Midpoint'in yeni markası Welldone, Antalya'da açıldı. İşadamı turizmci Murat Süğlün ve Şefik Öz ortaklığıyla Akra Barut Otel karşısında açılan Welldone, kendine özgü tarzı, mimarisi ve mutfağıyla dikkat çekiyor...

Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak!

Antalya'da oteller zinciri olan Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak. Anyalya kent merkezinde Dedeman'dan aldığı oteli Barut Akra olarak açan Barut Hotels'in otel sayısı 11'e çıktı.

Akra Barut Otel rezervasyon Haberi

Akra Barut Otel rezervasyon

Şehir otelciliğiyle tatil konseptini birleştiren Akra Barut 2 balo ve 16 toplantı salonuyla kongre, seminer. workshop ve diğer tüm toplantıları ayrıcalıklı organizasyonlara dönüştürüyor. 



Manzaralı Deluxe, Executive ve Suit odaların da içinde olduğu toplam 471 oda ile kapılarını açan Akra Barut, denizden masaja, spordan detoksa kadar birbirinden farklı pek çok deneyim vaat ediyor. 



Yaklaşık 5 bin 500 metrekare alana kurulu Akra Health Club, içindeki kapalı yüzme havuzu, ısıtmalı açık havuzu, sauna, dinlenme odalan, buhar odası, masaj odalan, cüt ve vücut bakım odaları, terapi odalan ve Türk Hamamıyla, tatili yorgunluk atma fırsatı olarak değerlendirmek için ideal bir ortam sunuyor. Denize sıfır konumu ve pek çok sağlıklı yaşam programlarıyla hizmet veren TheLife&Co Sağlıklı Yaşam Merkezi ve son teknoloji Technogym ile donatılmış Fitness Club ise...