05 / 05 / 2024

Akro Turizm Zeytinburnu

Akro Turizm Zeytinburnu

Akro Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seydullah Cüre tarafından kuruldu.

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Doğuş ve Metin Doğuş ortaklığında kuruldu.

Strata İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Strata İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Kaya tarafından kuruldu.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Answerport Reklam Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Answerport Reklam Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yağmur Ünal tarafından kuruldu.

Arnem Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnem Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda DLK Turizm Ticaret Anonim Şirketi tarafından 36 milyon 52 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu.

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Vts Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Vts Turizm Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Osmanlı tarafından kuruldu.

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özdemir tarafından kuruldu.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş, Eren Baki Akkuş ve Naif Batın Akkuş ortaklığında kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Bereska Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bereska Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda Esma Ünlü ve Kaan Ünlü ortaklığında kuruldu.

Akro Turizm Zeytinburnu Haberi

Akro Turizm Zeytinburnu

Akro Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu.


Akro Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik yurt içinde ve yurt dışında otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, sauna, hamam, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, devralmak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Her türlü hediyelik ve turistik el sanatları, turistik eşya alım satımı yapmak. 4. Yurt içinde ve dışında turizm acentaları kurmak, veya kurulmuş turizm acentaları ile devamlı veya geçici ortaklıklar...