24 / 07 / 2024

aks focus

aks focus

AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi. AKS, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'de bir ilke İmza atıyor. AKS FOCUS, Türkiye'nin İlk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olacak.

AKS Focus Beykent fiyatları!

Daire alanlarının 70 metrekareden başladığı proje İstanbul Beylikdüzü Beykent yükseliyor. Proje 5 blok halinde bulunuyor. AKS Focus Beykent fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

25 soruda AKS Focus projesi!

AKS Focus projesi AKS Grup tarafından hayata geçiriliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. İşte 25 soruda AKS Focus projesi...

Focus Pendik'te yüzde 50 peşin 15 ay vade fırsatı! 

FTaş Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Focus Pendik projesinde yüzde 50 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Ford Focus'ta tam 300 bin TL'lik Haziran fırsatı! Hemen 0 faiz kampanyalı en düşük Ford Focus fiyatına bakın!

Otomotiv devi Ford'un en sevilen modelleri arasında yer alan Focus'ta 0 faizli Haziran 2024 kampanyası başladı. İşte Focus Haziran 2024 fiyatları...

Ford Focus'tan nisan ayına özel indirim! Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford otomobil markası, Focus modelinde nisan ayına özel indirim kampanyası başlattı. Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyatı kaç lira? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford'dan bu aya özel dev indirim fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın: İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024! 

Ford, bu aya özel binek otomobillerde dev indirim fırsatını başlattı. Ford Focus'ta da peşin alımlarda indirim yapılıyor. Peki Ford Focus fiyatları ne kadar? İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024...

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Herkes indirim yaparken onlar zam yaptı! Ford Focus’a 112 bin 700 TL zam geldi!

Ford, ekim ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatlarını belirleyerek fiyat listelerini tek tek paylaştı. Revize edilen fiyat listelerine bakıldığında Focus modeline tamı tamına 112 bin 700 TL zam geldiği görüldü.

Zam değil indirim! Ford Focus’a tamı tamına 57 bin 300 TL indirim geldi! İşte yeni fiyatlar...

Hemen her ay paylaştığı fiyat listeleriyle tüm modellerine zam yapan Ford, bu ay Fiesta’ya olduğu gibi Focus modeline de indirim yaptı. Eylül ayı kapsamında Fiesta modeline 62 bin 600 TL indirim yapan Ford, Focus’a da 57 bin 300 TL indirim yaptığını duyurdu.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Ford Focus’a 2 bin 200 TL’lik mini zam geldi! İşte en uygun Ford Focus modelinin fiyatı...

Ford, ağustos ayının ilk günlerinde bünyesindeki modellerin fiyat listesini güncellediğini ve bu kapsamda, Focus modeline 2 bin 200 TL zam yaptığını açıkladı. Ford’un Focus modeline gelen mini zammın ardından Focus’un yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

Ford Focus’a iki haftada çifte zam! Focus’un yeni fiyatını görenler resmen çılgına döndü!

Ford; nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyatlarını güncellemiş ve bu kapsamda, Focus modeline zam yaptığını duyurmuştu. Ancak yapılan yeni açıklamayla beraber Focus’a yeni bir zam daha yapıldığı öğrenildi.

aks focus Haberi

aks focus

Trabzonlu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kutulan AKS Grup'un iştirakleri arasında inşaatın yanı sıra lojistik, gıda ve turizm de bulunuyor. Kısa bir süre İçinde Bodrum Trabzon ve İstanbul'da 19 önemli projeye imza atan AKS Grup, en büyük ve en önemli projesini İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriyor.



Türkiye'de Bir İLK: FAN COIL

Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma ve soğutma imkanı sağlayan AKS FOCUS, FAN COIL sistemine sahip. Bu sayede ısınma için kullanılan doğalgaz ve soğumada kullanılan elektrik masraflarını sıfırlanarak, tasarruf ediliyor.


Doğa dostu FAN COIL sistemi, çevreye herhangi bir zehirli gaz ya da atık gaz salınımı vermiyor. Isı pompaları...