29 / 04 / 2024

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 8 katlı 5 bloktan oluşuyor.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Aks Aksoyer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Aksoyer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Aksoyer ve Fevzi Aksoyer ortaklığında kuruldu.

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Aks Yol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Haşlak ve Kadri Hasan İnan ortaklığında kuruldu.

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Akçöltekin tarafından kuruldu.

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbaki Örgen ve Süleyman Örgen tarafından kuruldu.

Focus Brs Gayrimenkul İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Brs Gayrimenkul İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Şiren tarafından kuruldu.

Focus Real Estate İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Focus Real Estate İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi Haberi

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi konutların cephelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşeceği proje 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Dairelerin 70 metrekare - 150 metrekare büyüklükte tasarladığı AKS Focus İstanbul Residence İstanbul Beylikdüzü Beykent Fabrikalar Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje AKS Grup İnşaat imzası taşıyor. 


Beykent AKS Focus İstanbul'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 272 adet konut ve 10 adet dükkandan meydana geliyor. 


AKS Focus Beylikdüzü'nde çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş parkurları, mescid, basketbol oyun sahası, havadan ısıtma ve soğutma sistemleri, yarı olimpik yüzme havuzu, fıtness center, tenis kortu ve kafeteryalar gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


8 katlı 5 bloğun yer aldığı Beylikdüzü AKS...