06 / 05 / 2024

AKŞ İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

AKŞ İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

AKŞ İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ergün Bodur tarafından 3 milyon 500 bin liralık sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Akçay ve İlkay Bal ortaklığında kuruldu.

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yavuz ve Murat Akıllı ortaklığında kuruldu.

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Vural ve Sefa Vural ortaklığında kuruldu.

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Akçakara tarafından kuruldu.

Safeer Business İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Safeer Business İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulmalek Alturki ve Muhammed Bircan ortaklığında kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Cmk Dekorasyon İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cmk Dekorasyon İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Kırmut tarafından kuruldu.

Ardor İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardor İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Güler, Hikmet Güler ve Hüseyin Güler ortaklığında kuruldu.

AKŞ İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

AKŞ İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


AKŞ İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ergün Bodur tarafından 3 milyon 500 bin liralık sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. AKŞ İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve dışında kara deniz ve hava limanları yollar köprüler ve benzeri inşaat ve taahhüt işleri yapabilirve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AKŞ İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Gazi Umur Paşa Sokak, Balmumcu Plaza, Kat 5...