06 / 07 / 2024

Aksa enerjisi

Aksa enerjisi

Türkiye’de bulunan yaygın APC Noktaları (Aksa Power Center) ile müşterilerine doğrudan hizmet veren jeneratör sektörünün lider markası Aksa, satış ağına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kapasitesi yüzde 27 arttı!

Türkiye'nin kurulu rüzgar enerjisi kapasitesi 2014'te yüzde 27 artışla 3 bin 763 megavata çıktı. Dünya Rüzgar Enerjisi Birliği, 2014 sonu itibariyle küresel elektrik talebinin yaklaşık yüzde 5'inin rüzgardan sağlandığını belirtiyor.

Zorlu Enerji Antalya güneş enerjisi ihalesine katıldı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Antalya güneş enerjisi ihalesine katıldı.

Güneş enerjisi Şanlıurfa'ya kazandıracak!

Güneş Enerjisi Potansiyel Atlası'na göre Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yıllık ortalama 1600-1650 kilovatsaat / metrekare güneş radyasyonuyla güneş santrali kurmak için elverişli bölgeler arasında yer alıyor.

Şanlıurfa'ya güneş enerjisi santrali!

Güneş ışığından en fazla faydalanan iller arasında yer alan Şanlıurfa'ya Güneş Enerjisi santrali kurulacak. Viranşehir'de kurulacak santralin proje bedeli ise 940 bin lira olarak belirlendi.

Integreen Denizli'de 5 MW Güneş Enerjisi Santrali Projesi'ne başlıyor!

Integreen Denizli ili Bozkurt ilçesinde kuracağı toplam 5 MW Güneş Enerjisi Santrali projesi ile ilçede bugüne kadar yapılmış olan en büyük yatırımlardan birini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Güneş enerjisi 2015 yılında yükselecek!

Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç, 2014 yılında yenilenebilir enerji yatırımlarının yarısının güneş enerjisi projelerine yapıldığını belirterek ' Güneş enerjisi 2015 yılında yükselecek ' dedi.

Büyükçekmece Belediyesi Güneş Enerjisi Parkı kuruyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Karaağaç Mahallesi Org. İzzettin Akalur Caddesi ile 166, 231 ve 139 No'lu adalar arasındaki alana "Güneş Enerjisi Parkı" kurulması ve 10 yıl süre ile kiralanmasını oy birliği ile kabul etti.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Güneş Enerjisi Parkı!

Büyükçekmece Belediyesi, Karaağaç Mahallesi'nde kuracağı "Güneş Enerjisi Parkı" ile Türkiye'de bir ilki hedefliyor. Belediye, bu yolla hem kendi enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de ek gelir elde edecek ...

Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi santrali Konya'da kuruluyor!

Tamamlandığında Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali olacak proje, Konya Kızören'de 144 dönümlük alana kuruluyor. Tunçmatik-Powergie tarafından yapılan santralde, yılda 12.800,000 Kwh enerji üretimi sağlanacak..

En büyük güneş enerjisi santrali Tunçmatik-Powergie ile hayat bulacak!

Tunçmatik-Powergie Türkiye'nin En Büyük Güneş Enerjisi Santralini, Konya Kızören'de 144 Dönümlük Alana Kuruyor. Her Biri 1MW'lik Toplam 8 MW'lik Proje İle Yılda 12.800,000 Kwh Enerji Üretimi Sağlanacak.

Ege'nin enerjisi rüzgarından olacak!

Ege'de dağların denize dik uzanması, bölgeyi rüzgar enerjisi santrali yatırımı için cazip hale getirdi. RES yatırımcıları, dağları denize dik uzandığı için "verimli" rüzgara sahip olan Ege Bölgesi'ni tercih etti.

Aksa Jeneratör Adana'da tesis açacak!

Aksa Jeneratör, 2015'te Adana'da yeni üretim tesisini hayata geçirecek. Şirketin Genel Müdürü Alper Peker, "Amerika, Çin ve İstanbul fabrikamız var. Adana'da hayata geçireceğimiz yeni tesisle birlikte yüzde 25 büyüme hedefliyoruz" dedi...

Aksa Enerji 2015 mali beklentilerini yayınladı!

Aksa Enerji 2015 mali beklentilerini yayınladı. Aksa Enerji Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksa Enerji 2015 mali beklentilerini yayınladı.

Aksa enerjisi Haberi

Aksa enerjisi

Türkiye’de bulunan yaygın APC Noktaları (Aksa Power Center) ile müşterilerine doğrudan hizmet veren jeneratör sektörünün lider markası Aksa, satış ağına bir yenisini daha ekledi. 


Türkiye’nin dört bir yanına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa, 21’inci ve en yeni satış noktasını Gebze’de açtı.


Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör,  Türkiye’de bulunan APC Noktalarına (Aksa Power Center) bir yenisini daha ekledi. Gebze’de açtığı 21’inci satış noktası ile kaliteyi ve güvenilir unsurları bir arada toplayan Aksa, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan geniş satış noktaları ile büyümeye devam ediyor.


Aksa ile enerjiniz güvence altında


Aksa Jeneratör, jeneratör sistemleri konusunda eğitimli ve uzman kadrosuyla ihtiyaç duyulan desteği anında kullanıcılarına sunuyor. Kalite standartlarına ve teknik talimatlara uygun bakım/onarım hizmetini en uygun fiyatla birleştiren...