06 / 05 / 2024

Aksa Jeneratör katılımları

Aksa Jeneratör katılımları

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan ve 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren Aksa Jeneratör, 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı’na katıldı.

BES’e katılımlar hızla artıyor. Fon büyüklüğü 433 milyara ulaştı

Katılımcıların ödediği fon tutarı ve devlet katkısıyla birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)  toplam büyüklüğü 400 milyar 74 milyon lirayı buldu. 33 milyar 330,2 milyon liralık toplam fon büyüklüğü ile sistemde toplam büyüklük 2022 yılında 433 milyar 404,2 milyon lira oldu

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1 Ocak 2021 - 31 Mart 2021 tarihlerini kapsayan Yatırımcı Raporu yayınlandı.

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Emlak Katılım, Kaynarca şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul’da bir yeni şubeyi daha hizmete açtı. Şube yatırımlarını hızlandıran Emlak Katılım, Kaynarca şubesi ile İstanbul’da 23, Türkiye genelinde ise 48 şubeye ulaştı. Emlak Katılım yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirecek.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1 Temmuz 2020 - 30 Eylül 2020 tarihlerini kapsayan yatırımcı raporu yayınlandı.

Emlak Katılım, İstanbul'da beş yeni şubesini hizmete açtı!

Şube yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, Altunizade, Güneşli, Beykent, İmes ve Merter şubelerini hizmete açtı.

Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu!

Katılım Varlık Kiralama'nın 1 Nisan 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin hazırlanmış olan "Yatırımcı Raporu" yayınlandı.

Aksa Jeneratör katılımları Haberi

Aksa Jeneratör katılımları

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan ve 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren Aksa Jeneratör, 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı’na katıldı. 06-08 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleşen Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı 452 firmayı ağırlayarak olası iş birliklerini kurmada öncü oldu. Afrika pazarındaki etkinliğini sağlamlaştıran Aksa Jeneratör, 06-08 Aralık 2015 tarihlerinde, Mısır’da gerçekleşen 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı’nda yer aldı. Dünyanın dört bir yanından hükümet yetkilileri ve üreticileri bir araya getiren fuar, 452 firmayı ağırladı. Afrika pazarında da etkin olma hedefi olan Aksa Jeneratör, 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji Ve Aydınlatma Fuarı’nda önemli temaslarda bulundu. Türkiye, Çin ve ABD’de de üretim tesisi ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri, Vietnam, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur,...