01 / 05 / 2024

Aksa sponsorluğu

Aksa sponsorluğu

Aksa Jeneratör, elektrik ve elektronik mühendisliği alanındaki gelişmelerin masaya yatırıldığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi ve Sergisi’ne (EEMKON 2015) sponsor oldu.

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

İsrailli Yahudiler Mescid-i Aksa'yı yıkmak istiyor mu?

Anadolu Ajansı ekibi işgal altındaki Doğu Kudüs sokaklarında İsrailli Yahudilere, "Mescid-i Aksa'yı gerçekten yıkmak istiyor musunuz?" sorusunu yöneltti. İşte gelen cevaplar...

İsrail güçleri Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın evini yıktı!

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan evini ruhsatsız olduğunu öne sürerek yıktı.

George Lap Wah Lee: İstanbul, finans merkezi olma yolunda niş rol oynamalı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Sinpaş EuroLeague-Eurocup Sponsorluğu basın toplantısı 8 Şubat'ta!

Türkiye gayrimenkul sektöründeki yeniliklerin öncüsü Sinpaş, tüm dünyanın heyecanla takip ettiği uluslararası bir spor organizasyonunun sponsorluğunu üstleniyor. 

Bursa Mescid-i Aksa Camii'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Akpınar Mahallesi'nde yer tahsisinde bulunduğu Mescidi Aksa Camii'nin temeli atıldı. Cami derneği yöneticilerinden Ali Girgin, cami için yer tahsisi yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Zermeram ve Adese, Atiker Konyaspor’a sponsor oldu!

İttifak Holding ve Atiker Konyaspor, forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre; İttifak Holding markalarından Adese, formanın sırt kısmında, Zermeram da şort kısmında yer alacak.

İttifak Holding, Atiker Konyaspor'a sponsor olacak!

Spor Toto forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığı belirtilen Atiker Konyaspor Kulübü bugün İttifak Holding ile stadyumda sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

Mescid-i Aksa'nın restorasyonunda son durum!

Filistin Kudüs İşleri Bakanı Adnan el-Hüseyni, İsrail'in Mescid-i Aksa muhafızlarına karşı savaş açtığını, kutsal mescidin restorasyonu için tek bir çimento torbasının bile ancak yoğun uğraşların ardından içeri sokulabildiğini belirtti.

Nef, Galatasaray'a sponsor oldu!

Mali yapısını düzeltmeye çalışan Galatasaray, forma sponsorluğu için önemli bir adım atmak üzere. Gayrimenkul şirketi Nef, sarı-kırmızılı takım ile el sıkışma aşamasında. Şirketin yıllık 3 milyon dolardan 4+1 yıllık anlaşma yapması bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni spor salonu 10 milyon dolar kira garantili!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yapılması planlanan spor salonunun, 10 yıllık isim hakkı sponsorluğu ile sağlanacağını, ayrıca bu salonun yıllık 10 milyon dolar kira getirisi olacağını söyledi.

Aksa sponsorluğu Haberi

Aksa sponsorluğu

Aksa Jeneratör, elektrik ve elektronik mühendisliği alanındaki gelişmelerin masaya yatırıldığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi ve Sergisi’ne (EEMKON 2015) sponsor  oldu. Sektör temsilcilerine yeni teknolojilerle tanışma imkanı sağlayan kongre ve sergiye sponsor olan Aksa Jeneratör, enerji sektörünün geleceğine yön vermeye devam edecek. Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından 19-20-21 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen EEMKON 2015, Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde gerçekleştirildi. 36 üniversitenin desteklediği ve Aksa Jeneratör’ün sponsor olduğu kongrede dünyada ve Türkiye’de hızla gelişen elektrik, elektronik ve biyomedikal mühendisliği alanlarındaki yenilikler paylaşıldı, sektörün geleceği konuşuldu.  Lider jeneratör markası Aksa’nın sponsor olarak destek verdiği EEMKON, elektrik ve elektronik mühendisliği alanlarında düzenlenmiş en kapsamlı kongre ve sergi olarak ön plana çıkıyor. Ulusal ve uluslararası etkinliklere destek veren Aksa Jeneratör, sektörün geleceğine...