27 / 04 / 2024

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Melih Şimşek ve Müge Şimşek ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Berkay Koçak tarafından kuruldu.

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi Ümöraniye'de Vladıslav Bocharov tarafından kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi


Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Melih Şimşek ve Müge Şimşek ortaklığında kuruldu. 


Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul alımı satışı kiralanması komisyonculuğu işlerini yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Adres; Seyrantepe Mh.İbrahim Karaoğlanoğlu Cd.N.71-73...