06 / 05 / 2024

aksaray adese şubesi kapandımı

aksaray adese şubesi kapandımı

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Taşpazar Mah. Ebulfeyz Elçibey Cad. No: 29 / 16 Merkez / Aksaray adresinde bulunan Aksaray Respose şubesinin kapatılacağını açıkladı...

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi açıldı!

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Adese, Aksaray Park Site AVM'yi devrediyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., yöneti kurulunun Aksaray Park Site AVM işletmeciliğinin devrine karar verdiğini, AVM içindeki Adese marketinse faaliyetine devam edeceğini KAP'a bildirdi.

Öz Hasanoğlu Turizm Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Aksaray İstanbul Şubesi açıldı!

Öz Hasanoğlu Turizm Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Aksaray İstanbul Şubesi, Ercan Baylan Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Fatih, Aksaray Mahallesi'nde kuruldu.

MÜSİAD Aksaray Şubesi'nin İnşaat Sektör Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Aksaray Şubesi' nin İnşaat Sektör Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Haluk Şahin Yazgı, inşaat sektörünün önemine dikkat çekti.

MÜSİAD Aksaray Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplandı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Aksaray Şubesi’ nin İnşaat Sektör Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Kentsel Dönüşüm ve Uygulama Alanları konusu görüşüldü...

Adese Aksaray Repose şubesi kapatılıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Taşpazar Mah. Ebulfeyz Elçibey Cad. No: 29 / 16 Merkez / Aksaray adresinde bulunan Aksaray Respose şubesinin kapatılacağını açıkladı...

aksaray adese şubesi kapandımı Haberi

aksaray adese şubesi kapandımı


Adese tarafından yapılan açıklama şöyle:


Toplanan yönetim kurulumuz, Taşpazar Mah. Ebulfeyz Elçibey Cad. No:29/16 Merkez / AKSARAY adresinde bulunan 'AKSARAY REPOSE' şubemizin, firmamızın yapmış olduğu verimlilik çalışması kapsamında 14/05/2014 tarihi itibari ile kapatılmasına karar...