23 / 07 / 2024

Aksaray altyapı

Aksaray altyapı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

TOKİ Aksaray 158 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray Sultanhanı 158 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray Eskil 94 konut ihalesi bugün!

Aksaray ili Eskil ilçesi Eşmekaya Beldesi 94 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Eskil'e 94 yeni konut müjdesi!

Aksaray ili Eskil ilçesi Eşmekaya Beldesi 94 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray Eskil 94 konut ihalesi 18 Şubat'ta!

Aksaray ili Eskil ilçesi Eşmekaya Beldesi 94 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a 158 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Adil Karaismailoğlu'ndan Aksaray'a Yüksek Hızlı Tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Aksaray'ın Yüksek Hızlı Tren isteğini bildiklerini ve bu konuda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray 73 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli, Ağaçören İlçesi, 73 Adet Konut ,12 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Aksaray 73 konut ihalesi 6 Kasım'da!

Aksaray İli, Ağaçören İlçesi, 73 Adet Konut ,12 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Aksaray Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Aksaray İli Eskil ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Aksaray altyapı Haberi

Aksaray altyapı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.  Her gün olduğu gibi sabahın erken saatlerinde inşaat sahasına giden Başkan Yazgı, alt yapı giderlerinin yer değiştirilmesinin devam ettiği inşaat sahasındaki çalışmaları denetledi. Belediye yetkilileri, alt geçit projesinde yapılacak çalışmalar hakkında başkan Yazgı’ya çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Başkan Yazgı ise, alt geçit projesiyle bölgedeki trafik yoğunluğunun ileri düzeyde rahatlayacağını ifade etti. Başkan Yazgı, alt geçidin tamamlanmasıyla, TMO’dan tapusu alınarak belediyeye geçen siloların tamamen kaldırılması ve eski terminal bölgesine yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı ile birlikte bu bölgenin baştan sona değişeceğini ve Aksaray’ın modern alt geçidi, yeşil alanları, modern dükkan ve alışveriş merkezleri ile birlikte yepyeni bir yaşam...